Wintermajesteit – kerstboom

Kerstboom met licht en geluidseffecten

  • Met de hand vervaardigd en beschilderd
  • 12 blauwe LED-lampjes creëren het sfeervolle maanlicht-effect
  • De met een ster versierde top straalt door zijn eigen licht
  • Met echtheidscertificaat
  • Exclusief bij The Bradford Exchange

Grootte: Meer dan 30 cm hoog
Diameter sokkel: 22,5 x 17,5 cm

Werkt op 3 “AAA”-batterijen (niet in de levering inbegrepen)

€ 169,80

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 42,45 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie
Productnummer:
01-17772-001

Majesteitelijke legenden komen tot leven
De legenden vertellen van de geheimzinnige bergwolf, een kracht van de natuur, die maar eenmaal per jaar verschijnt, namelijk met kerstmis. Als de ijsblauwe schaduw van de middernachtmaan in het dal valt, verlaten hoog boven in de bergen, vlakbij de toppen, de rondtrekkende creaturen de grenzen van het slapende woud. Hier, ver weg van de civilisatie, zijn de wolven de ware koningen van het land. Nu komen die prachtige legenden van de wildernis tot leven. Ze stralen in de eerste met de hand vervaardigde en bewerkte boom-sculptuur, geïnspireerd door de bekroonde kunstenaar Al Agnew.

Een sculptuur-meesterwerk met geluid en licht
Geïnspireerd door de realistische wolvenportretten van Al Agnew: Twee minutieus uitgesneden wolven presenteren zich op een indrukwekkend weergegeven uitstekende rots. Hier wacht een met sneeuw bedekte dennenboom op hen, die gedecoreerd is met hulsttakjes, besjes en dennenappels. Door op een schakelaar te drukken straalt de kerstboom dankzij 12 ingebouwde blauwe lampjes, die de indruk van maanlicht oproepen. De ster op de top van de boom straalt door zijn eigen licht en symboliseert zo het bovenaardse rijk van de wolven.

Luister naar het geluid van de verre diepe wouden
Als aanvulling op de fantastische visuele kracht kunt u te allen tijde naar de stemmen van de natuur luisteren. Ook hiervoor is een druk op de knop voldoende. Licht, geluid en de plastische kunst ontvoeren u naar het wildernisavontuur, dat diep ontroerend en fascinerend is. De “Wintermajesteit” is exclusief verkrijgbaar bij The Bradford Exchange en wordt beperkt geproduceerd gedurende slechts 120 dagen. Er wordt een grote vraag verwacht naar dit beperkt geproduceerde kunstwerk met wolvenmotief, dat werkelijk uniek is qua onderwerp, design, voorstelling en uitvoering. Bestel dus beter tijdig, zodat u uw meesterwerk al spoedig in ontvangst kunt nemen.

Misschien vind je dit ook leuk