Winterpatrouille – panorama-schilderij

Panorama-schilderij van Al Agnew in grootformaat

  • Hoogwaardige kunstdruk
  • Met aluminiumlijst
  • Op de achterzijde handmatig van een nummer voorzien
  • Wereldwijd gelimiteerd – slechts 99 productiedagen
  • Handmatig genummerd echtheidscertificaat

Afmetingen: 80 x 34 cm

€ 199,80

Verzending & Service: € 12,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 49,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie
Productnummer:
222-UNT02.02

Uniek wolvenpanorama in gelimiteerde oplage
Een wolvenroedel zwerft geluidloos door een ondergesneeuwd berkenbos. Het is op zoek naar buit, als het alfa- mannetje ergens lucht van krijgt. Bij een beekje stoppen ze en luisteren bevallig in de stilte van het nevelige bos, de ogen van het roedel gericht op de zich majesteitelijk opstellende alfa. Je zou bijna geloven, dat je het zachte kabbelen van het beekje hoort en de in de koude winterlucht opstijgende wolvenadem echt ziet bewegen.

Nieuw en uniek
Exclusief voor The Bradford Exchange schiep de internationaal gerenommeerde natuurkunstenaar Al Agnew het fascinerende in breedformaat uitgevoerde panorama-schilderij “Winterpatrouille”. Dit extra brede formaat biedt de kunstenaar de mogelijkheid, om de schoonheid van de wolf op indrukwekkende wijze tot uitdrukking te brengen. Iedere fijne nuance van de vachtkleur komt hier overgroot en bijna al plastisch tot zijn recht. Het gedetailleerd weergegeven boslandschap maakt nog eens duidelijk, hoe fantastisch de wolf is aangepast aan zijn natuurlijke omgeving en er schijnbaar mee versmolten lijkt.

Een hommage aan de trotse wolf – Exclusief bij The Bradford Exchange
De unieke beeldcompositie met een zijdemat glanzende aluminiumlijst zal een blikvanger in uw woning zijn. De oplage is streng gelimiteerd. Benut deze kans en verzeker u beter vandaag nog van uw exemplaar “Winterpatrouille”!