Witte kerst — Romantische votiefcollectie

Votieflichtjes-collectie van Thomas Kinkade

  • Geïnspireerd door Thomas Kinkades populaire schilderijen
  • Volledig gemodelleerde en handmatig beschilderde winterse taferelen
  • Glazen votieflichtjes in de look van bevroren ruiten en versierd met Thomas-Kinkade-kunstwerken
  • Inclusief elektrische theelichtjes voor een sfeervolle verlichting
  • Gelimiteerd tot slechts 120 productiedagen

Hoogte: van 17 tot 22 cm

Onze 1-HEEL-JAAR-teruggave-garantie biedt volledige veiligheid voor u:
U kunt de onbeschadigde en complete votieflichtjes-collectie binnen een heel jaar na ontvangst naar ons terugsturen, als u, wat niet te verwachten valt, niet tevreden mocht zijn. We vergoeden dan omgaand de door u betaalde productprijs.

Prijs: per levering

Indruk van de eerste uitgaven. Alle verdere uitgaven van deze collecties worden in afstanden van 21 dagen afzonderlijk verstuurd en in rekening gebracht, zolang u dat wenst. Een collectie kan te allen tijde zonder vermelding van reden worden opgezegd.


€ 69,90 Per uitgave

Verzending & Service: € 8,95

Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie

Productnummer:
01-29069

Thomas Kinkades idyllische beelden zijn een feest van thuis zijn, familie en nostalgie in de gezegende tijd van het jaar. Als ware “Meester van het licht” gevierd, lukt het hem steeds weer, de heilige kersttradities in briljante kleuren en stemmingen weer te geven en ons eraan te herinneren, wat we aan kerstmis het meest waarderen. 

Verheug u daarom heel bijzonder op Thomas Kinkades unieke “Witte kerst”-votieflicht-collectie. Elke uitgave bestaat uit een volledig gemodelleerde handmatig beschilderde en met goudaccenten versierde sculptuursokkel. Geïnspireerd door Thomas Kinkades schilderijen met motieven van feestdagen toont de sokkel een sfeervol wintertafereel. Daarop bevindt zich een glazen votieflicht, eveneens versierd met een Thomas-Kinkade-motief, dat de indruk wekt van een bevroren ruit op een koude winterochtend. 

De collectie begint met uitgave 1 “Romantisch sleeritje”. Het sokkeltafereel toont een gelukkig gezin tijdens een winterse sleetocht met een nostalgische arrenslee. Uitgave 2 “De cadeautjes komen” toont de kerstman, die er met zijn rendierslee aankomt, om de cadeautjes naar de mensen te brengen. De laatste uitgave 3 “Hallo, meneer de sneeuwpop” laat u delen in de vrolijke winterpret van kleine kinderen. 

Elke uitgave omvat een votiefglas met een gematteerd oppervlak, dat u herinnert aan een glinsterende bevroren ruit op een koude winterochtend. Schakel de meegezonden vlamloze theelichtjes in en beleef, hoe de kunstwerken van Thomas Kinkade tot romantisch leven komen. 

Exclusief bij The Bradford Exchange
Thomas Kinkades “Witte kerst”-votieflichtjes-collectie verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. De oplage is streng gelimiteerd tot slechts 120 productiedagen. Verheug u op een kerstdecoratie, die inspirerende warmte en een goed humeur verspreidt. Bestel uitgave 1 “Romantisch sleeritje” en start uw collectie beter nog vandaag!

Misschien vind je dit ook leuk