Wolvenmaan – hanger

Sierhanger met wolvenmotief van Eddie Le Page

  • Bezet met een echte diamant
  • Met wolvenmotief van Eddie Le Page
  • Filigraanwerk met rodiumplattering
  • Met Swarovski®-kristallen
  • Inclusief lichteffect in het donker

Lengte halsketting: 45,7 cm
Diameter hanger: 3,4 cm

€ 99,90

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 2 termijnen van € 49,95 Met 120-DAGEN-teruggeef-garantie

Productnummer:
526-DIA09.01

Geïnspireerd door de mystieke wolf
Hoog boven aan de hemel staat de halve maan en werpt zijn zilverglinsterende licht op het besneeuwde boslandschap eronder. Daar treedt een machtige zilverwolf uit de schaduw van de bomen en heft zijn kop op naar de hemel. Zijn ontzagwekkende gehuil is het bewijs van zijn heerschappij over de dieren van het bos. De gerenommeerde natuurschilder Eddie Le Page is bekend om zijn indrukwekkende wolvenportretten. Nu kunt u een uniek sieraad dragen, waarin het sprankelende spel tussen maan en wolf majestueus tot uitdrukking komt!

Edel sieraad met kunstenaarsmotief
Het kleurintensieve portret van een zilverwolf van Eddie Le Page wordt omlijst door een halve maan, waarvan het oppervlak is voorzien van een rodiumgeplatteerd filigraanwerk. Het fi ligraanwerk is bezet met echte Swarovski®-kristallen en in het donker begint de halve maan eronder licht blauwkleurig te glanzen. Op het verbindingsoog van de halsketting is handmatig een echte diamant aangebracht. Op de achterzijde van de hanger staat het fijne inschrift: “Spirit of the Wilderness” (“Geest van de wildernis”)!

Exclusief bij The Bradford Exchange
De sierhanger verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Het meegestuurde echtheidscertifi caat garandeert u een hoge kwaliteit en authenticiteit. Draag en uniek sieraad – fascinerend fraai zowel bij dag als bij nacht – en reserveer uw exemplaar van de hanger “Wolvenmaan” beter nog vandaag!

Misschien vind je dit ook leuk