Zilveren verkenner – wolfshanger

Hartvormige hanger van glas met wolfsmotief van Eddie LePage

  • Hartvormige hanger van glas
  • Wolfsmotief van Eddie LePage
  • Halsketting van 925 sterlingzilver
  • In een met fluweel ingelegde geschenkbox
  • Exclusief bij The Bradford Exchange

Lengte halsketting: 45,7 cm
Grootte hanger: 2,7 cm


€ 99,90

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 2 termijnen van € 49,95 Met 120-DAGEN-teruggeef-garantie

Productnummer:
522-SAN03.BF

Wat is er stralender dan het fonkelen van geslepen glas? En wat zou er fascinerende kunnen zijn dan de natuurlijke gratie, de ontembare kracht en heldere intelligentie van de wolf, de zilveren heerser van de wouden van het noorden? Draag een uniek sieraad waarin de fonkelende schoonheid van edel geslepen glas en de geheimzinnige pracht van de wolf zijn verenigd. Onderstreep op vaardige wijze uw uitstraling en omgeef u met een aura van schoonheid en geheimzinnigheid!

Het wolfsmotief van deze unieke sieraadhanger openbaart op indrukwekkende wijze de ziel van dit sensibele en krachtige dier. Het stamt van de bekende Canadese kunstenaar, Eddie LePage, die zich door talrijke kunstexposities in Amerika en Europa een uitstekende reputatie onder kunstvrienden en natuur­liefhebbers heeft verworven. Geniet van het fascinerende portret van
het diepste geheim van de ziel van de wolf.

De meelevende wolfsminiatuur van Eddie LePage komt in de glans van dit hartvormig geslepen glas in ongeëvenaarde glans en schoonheid tot zijn recht. Aan de elegante ketting van massief 925 sterlingzilver, die bij de prijs inbegrepen is, spreidt de hanger een geheimzinnige glans tentoon, die op de draagster wordt overgedragen en haar in het beste licht laat stralen. Reserveer een sieraadhanger vol gratie en mystiek en bestel “Zilveren verkenner” het liefst nog vandaag!

Misschien vind je dit ook leuk