Zomersproetje Jule

Exclusief van The Ashton-Drake Galleries

  • Met de hand vervaardigd en beschilderd
  • Van stof gemaakt lijfje, perfect om te omhelzen en met natuurgetrouw gewicht
  • Van RealTouch®-vinyl

Originele grootte: 45,7 cm

€ 169,80

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 42,45 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie
Productnummer:
03-02335-001

De magie van zomersproeten – Een meesterlijk poppenportret

Er bestaat een oud gezegde: “Een gezicht zonder zomersproeten is als een nacht zonder sterren”. Een blik op deze kleine schat is voldoende om te weten dat het waar is. Je kunt je deze lieveling helemaal niet voorstellen zonder de schattige zomersproeten rond de wangetjes en op het kleine neusje. Ons guitige “Zomersproetje Jule” werd ontworpen door de poppenkunstenares Ping Lau. Zowel door critici als verzamelaars wordt ze zeer gewaardeerd vanwege haar adembenemend realistische poppenportretten. Haar kunstvaardigheid om levensechte emoties op de kleine poppengezichtjes te toveren, die hart en ogen beide aanspreken, is ongeëvenaard. “Zomersproetje Jule” is het nieuwste poppenportret van het indrukwekkende oeuvre van Ping Lau en een belangrijke voltooiing van het exclusieve assortiment van The Ashton-Drake Galleries.

Kunstzinnig met de hand beschilderd – Uniek in detail

“Zomersproetje” is met de hand vervaardigd van ons unieke RealTouch®-vinyl. Dit materiaal is uitstekend geschikt, om de huid van een klein kind te imiteren. Maar wat dit heerlijke poppenmeisje echt zo buitengewoon maakt, zijn haar handmatig aangebrachte zomersproeten. Met iedere penseelstreek krijgt het schatje meer leven en er ontstaat een echt unicaat. De onweerstaanbare charme van ons “Zomersproetje” wordt nog verhoogd door haar grote groene ogen en de roestbruine haartjes. Het zachte haar neemt de kleur van de zomersproeten op en er zijn twee schattige paardenstaartjes van gemaakt. Haar kleding is modieus-modern. Ze draagt een gestippeld bruin katoenen jurkje met bijpassende leggings en daarover een leuk groen gebreid jasje.

Exclusief van The Ashton-Drake Galleries

Dit meesterstuk van moderne poppenkunst is uitsluitend verkrijgbaar bij The Ashton-Drake Galleries. Kijk in het gezichtje dat zo vol leven is en laat u betoveren door de charme van dit kleine engeltje. Reserveer het unieke “Zomersproetje Jule” vandaag nog!

Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardig verzamelaars­object voor enthousiaste verzamelaars. Elke pop is een unicum en kan in geringe mate afwijken van de afbeelding.

Misschien vind je dit ook leuk