Zonneschijn en Lollipops

  • Grootte: ca. 24 cm
  • Van de kunstenares Jane Bradbury
  • Een schattig portret van de kindheid
  • Van het fijnste sculpturengietwerk
  • Met de hand beschilderd
  • Met beweeglijke ledematen
  • Exclusief vervaardigd jurkje en accessoires
  • Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie
  • Exclusief van The Bradford Exchange
€ 99,90

Verzending & Service: € 7,95

Verkrijgbaar in 2 termijnen van € 49,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie
Productnummer:
03-01944-001

Suikerzoet en mooi! Met haar onschuldige lach, haar speelse aard en dikwijls met een kleine waas  van ondeugendheid in haar ogen, veroveren het kleine meisje uw hart in een wip!  Je zou ze op deze plaats in de armen willen sluiten! Nu viert zo een klein meisje in poppenvorm een wonderbaarlijke première bij The Ashton-Drake Galleries, want met het poppenmeisje “Zonneschijn en Lollipops” maakt de gerenommeerde kunstenares Jane Bradbury haar schitterende entree bij ons, exclusief voor u!

“Zonneschijn en Lollipops” is een meesterwerk van poppenkunst. Ze wordt met de hand van het fijnste sculpturengietwerk vervaardigd en verraadt ongetwijfeld de hand van de kunstenares Jane Bradbury. Ieder zelfs kleine detail klopt. Het kleine meisje is slechts 24 cm groot en beweegbaar. Een echte zonneschijn, van het grappige kapsel, tot aan de tedere voetjes, die in betoverende sandalen steken. Haar grote bruine ogen blikken vol trots en voorvreugde op de lekkere lolly die zij in haar hand houdt. De kleine komt zo natuurlijk en opgewekt over, alsof ze u wil vragen: “Zullen wij de lolly delen?”

Deze kleine schat in haar lichtgeel zomerjurkje zal zeker zonneschijn in uw huis toveren. Op het jurkje wordt met oranjekleurige applicaties geaccentueerd. Passende zomerbroek, schattige sandalen en grappige haarstrikjes ronden deze poppendroom perfect af. Men vindt bijna geen woorden voor dit kleine meisje! Leert u dit vrolijke poppenmeisje kennen. Want deze nieuwste creatie van de kunstenares Jane Bradbury is een echte mijlpaal in poppen- vormgeving


Cette poupée n’est pas un jouet mais un objet de collection de grande valeur pour collectionneurs exigeants. Chaque poupée est un objet unique et peut différer légèrement du modèle présenté.

Misschien vind je dit ook leuk