Zonnestralen

Koperen armband met magneten

  • Met de hand vervaardigde uit 7 koperen en magneetschakels
  • Modieus Southwestern design
  • Inclusief edel fluwelen zakje en geschenkbox met echtheidscertificaat
  • Exclusief van The Bradford Exchange
€ 89,90

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 2 termijnen van € 44,95 Met 120-DAAGE-teruggeef-garantie
Productnummer:
01-18619-001

Al honderden jaren schrijft men koper helende eigenschappen toe. Zo schijnt het de klachten van artritis, gewrichtspijn en moeheid te verlichten. Met deze exclusieve armband geniet u niet alleen van de mystieke krachten van koper, maar draagt u gelijktijdig een prachtig sieraad voor elke gelegenheid.

Met de hand vervaardigde armband van 7 individueel vormgegeven koperen schakels
Aan de binnenkant van de mooi vormgegeven koperen schakels zitten kleine magneten, die de helende werking nog eens schijnen te versterken. Elke koperen schakel heeft een uniek patroon van turkoois geëmailleerde kanalen, die geïnspireerd zijn op de zonnestralen. Ontworpen is de armband in moderne Southwesternstijl, een mix van indiaanse en Spaanse stijlelementen. De schakels rusten zacht op uw huid, zodat de potentiële helende krachten goed opgenomen kunnen worden.

Waardevol geschenk in tijdloos design – exclusief van  The Bradford Echange
Dit waardevolle geschenk ontvangt u uitsluitend bij The Bradford Exchange. De armband wordt bij u thuis geleverd in een fluwelen zakje en een geschenkbox. Een echtheidscertificaat garandeert u de exclusiviteit en kwaliteit van dit tijdloze sieraad. Geef uzelf dit exclusieve sieraad met natuurlijke helende krachten en reserveer “Helende stralen” het liefst nog vandaag!