Zussenliefde – babypoppen

Een signatuur-kunstenaarspoppen-editie van Waltraud Hans

  • Met de hand vervaardigd van RealTouch®-vinyl
  • Met 7-delige outfit
  • Uitgebreide positiemogelijkheden
  • Decent signatuur-editie-stempel
  • Streng gelimiteerd tot 100 productiedagen

Lengte grote zus: 61 cm
Lengte kleine zus: 33 cm

€ 269,90

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 5 termijnen van € 53,98 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie

Productnummer:
03-02409-001

Lara kijkt nieuwsgierig naar het bundeltje in de armen van mama. Mama is net thuisgekomen uit de kliniek. Dat is dus haar nieuwe kleine zusje Lina! Vol trots mag Lara haar zusje op schoot hebben, terwijl ze het hoofdje van Lina voorzichtig ondersteunt. Als de blikken van de zusjes elkaar treffen, voelen Lara en Lina het meteen, ook al kunnen ze het niet onder woorden brengen. Dit is het begin van een buitengewone zussenliefde vol vertrouwen en verbondenheid!

Dit onvergetelijke familiemoment heeft de bekroonde kunstenares Waltraud Hanl voor u vastgelegd in een indrukwekkend poppenportret. “Zussenliefde” is een set van twee fascinerende levensechte poppen. “Lara” en “Lina” zijn daarbij zo schitterend en echt getroffen, dat ze verschijnen in de exclusieve signatuur-kunstenaarspoppen-editie.

Een exclusieve signatuur-kunstenaarspoppen-editie
Met Waltraud Hanl heeft een van de internationaal meest gewaardeerde poppenkunstenaressen dit betoverende meesterwerk gecreëerd. Er zijn poppen met zulk een kunstvaardigheid, dat The Ashton-Drake Galleries hun het begeerde zegel van een signatuur-kunstenaarspoppen-editie heeft verleend. Bovendien verschijnt “Zussenliefde” in een slechts tot 100 productiedagen gelimiteerde editie.

Allerhoogste ambachtelijke kunst – levensechte details
“Lara” en “Lina” zijn met de hand vervaardigd van zacht RealTouch®-vinyl, dat de fijne babyhuid natuurgetrouw nabootst. De gezichten van de twee zijn zo gedetailleerd gemodelleerd, dat een blik voldoende is, om de verbluffende gelijkenis te zien – precies zoals bij echte zusjes. Bekijk de twee engeltjes nog eens nauwkeurig en u vindt in het gehele gezicht overeenkomsten. De wipneusjes, de vorm van hun stralende ogen, de handbeschilderde details en de kleur van de handmatig aangebrachte haartjes. “Lara” heeft een beweegbaar hoofd, zodat ze haar kleine zusje een liefderijk kusje op het voorhoofdje kan geven. Of “Lara” kijkt u vol trots aan, terwijl de kleine “Lina” zacht op haar schoot ligt. Beide poppenschatten dragen liefderijk vormgegeven outfits. Op het wit-roze jurkje van “Lara” staat het trotse “Big Sister” (“Grote zus”). Daaronder draagt ze witte leggings en haar lievelingssandalen. Een knus babyslaapzakje houdt de kleine “Lina” warm. Natuurlijk staat er ook “Little Sister” (“Kleine zusje”). Op elkaar afgestemde strikjes in de haren completeren de schitterende zusjes-outfit.

Exclusief bij The Ashton-Drake Galleries
De poppenset “Zussenliefde” verschijnt in een streng gelimiteerde oplage exclusief bij The Ashton-Drake Galleries en is niet in de handel verkrijgbaar. Een handmatig genummerd echtheidscertificaat begeleidt de beide zusjes op hun weg naar u. Het garandeert de kwaliteit en authenticiteit van deze unieke signatuur-kunstenaarspoppen-editie. Vier met “Lara” en “Lina” het magische ogenblik van de eerste ontmoeting en bestel “Zussenliefde” beter nog vandaag!

Misschien vind je dit ook leuk