70 jaar koningin – muntencollectie

Verzamelaarsmunt ter gelegenheid van de 70e verjaardag van de troonsbestijging van koningin Elizabeth II.

  • Officieel goedgekeurd door Buckingham Palace
  • Bedekt met zuiver platina
  • In de hoogste stempelkwaliteit “Proof”
  • Inclusief GRATIS platina-jubileumsverzamelaarsmap
  • Wereldwijd gelimiteerd tot 49995 verzamelaarsmunten

Diameter: 38,6 mm

Start u de collectie met € 39.90 korting!
Het abonnement kan op elk moment zonder rede van opgaaf worden opgezegd.
De vervolgprijs van elke volgende uitgave kost € 44,90.
De verdere uitgaves verschijnen in afstanden van 21 dagen.€ 5,00 Eerste uitgave

Verzending & Service: € 4,95

Met 14-DAGEN-teruggeef-garantie

Productnummer:
426-CO366

Uitgave 1: "70 jaar koningin" – geslagen voor een koninklijke première!
Dit jaar vierde hare majesteit koningin Elizabeth II het platina jubileum van haar troonsbestijging – als eerste vorstin ooit in de Britse geschiedenis. Om deze gedenkwaardige gebeurtenis te vieren – 70 jaar sinds haar kroning tot vorstin – brengt The Bradford Exchange nu deze uitzonderlijke verzamelaarsmunt.

Om de betekenis van het platinajubileum te onderstrepen, is elke herdenkingsmunt niet alleen gecoat met zuiver platina – een van de zeldzaamste edele metalen ter wereld – maar ook geslagen in de hoogste kwaliteit “Proof”. Elke munt wordt daarbij niet eenmaal, maar tweemaal geslagen op een speciaal geprepareerd, spiegelend oppervlak. Zo komt elk detail van het design bijzonder duidelijk naar voren.

De voorzijde toont de koningin ten tijde van haar troonsbestijging 70 jaar geleden tegen de achtergrond van de Union Jack in volle kleuren. De afbeelding is geïnspireerd door een speciaal in opdracht gegeven portret van de koningin, dat de societyfotografe Dorothy Wilding slechts 20 dagen na Elizabeths troonsbestijging vervaardigde. De achterzijde presenteert een hedendaags portret van de koningin van Joel Iskowitz, dat haar bij de viering van haar platinajubileum toont.

Samen met de platina herinneringsmunt ontvangt u bovendien GRATIS de officiële jubileumsverzamelaarsmap. Deze schitterend geïllustreerde map biedt een beschermende en tijdloze opbergmogelijkheid voor uw munt en onthult de verhalen achter de gebeurtenissen en tradities, die de jubilea van de koningin in de laatste 70 jaar vormgegeven hebben. Daarin vindt u een echtheidscertificaat, dat de hoge kwaliteit en authenticiteit van uw verzamelaarsmunt garandeert.

Deze unieke verzamelaarsmunt verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. De munt is de eerste in de achtdelige collectie “Beelden van een koningin”, die u meeneemt op een reis van 70 jaar vanaf het moment dat prinses Elizabeth in 1952 koningin werd, via alle tradities, triomfen en tragedies, die de regeringsperiode van hare majesteit hebben gekenmerkt, tot op de dag van vandaag en haar historische platina jubileum. Een onvergankelijk en passend eerbetoon aan de 70e verjaardag van de troonsbestijging van de koningin!

De verzamelaarsmunt is wereldwijd streng gelimiteerd tot slechts 49995 exemplaren. Aarzel daarom niet en bestel uw unieke herinneringsmunt “70 jaar koningin” beter nog vandaag!