Bericht van jou – muziekdoos

Muziekdoos met kunstenaarsmotief

  • Met motief van Adrian Rigby
  • Edele mahonie- en kersenhoutfinish
  • Design in de traditie van de Zwitserse kunst van het inlegwerk
  • Speelt de melodie van “Amazing Grace”
  • Inclusief gedichtkaartje

Afmetingen: 9,5 x 15,2 cm (b x l)

€ 79,90

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 2 termijnen van € 39,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie
Productnummer:
326-FOR02.01

Het bezoek van een roodborstje betekent dat we nooit ver van elkaar zijn. Mijn geest leeft voor altijd diep in je hart voort...

Boodschappen van liefde, hoop en bemoediging bereiken ons op de meest inspirerende manieren – van de vriendelijke glimlach van een vreemde of een zuiverwitte veer die uit de lucht naar beneden zweeft tot een roodborstje dat op een nabije tak gaat zitten. The Bradford Exchange presenteert u nu een unieke muziekdoos met kunstenaarsmotief, die bedoeld is als een eeuwige herinnering aan een dierbare!

Met roodborstjemotief van Adrian Rigby
Deze vakkundig met de hand vervaardigde houten speelklok met mahonie- en kersenhoutfinish heeft een speels design, dat geïnspireerd is door de oude traditie van de Zwitserse kunst van het inlegwerk. Op de deksel staat naast een betoverend roodborstjemotief van de gerenommeerde natuurkunstenaar Adrian Rigby ook de gravure van een inspirerende spreuk, als eeuwige herinnering, dat liefdevolle bemoediging altijd komt als je die het meest nodig hebt. Het muzikale aandenken is versierd met een fi ligraan gouden hart in vlakreliëf en speelt indien gewenst de ontroerende hymne “Amazing Grace”.

Exclusief bij The Bradford Exchange
De speeldoos verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Het meegezonden echtheidscertifi caat garandeert de hoge kwaliteit en de authenticiteit van elk exemplaar. Aarzel niet en bestel uw muziekdoos “Bericht van jou” beter nog vandaag!

©Adrian Rigby