Bundel vol liefde – miniatuur-babypoppencollectie

Exclusieve miniatuur-poppencollectie van Sherry Rawn

  • Van kunstenaarssculptuurgietin
  • Fijnste details
  • Met de hand vervaardigd
  • Manueel aangebrachte haartjes en wimpertjes
  • Met dekentje, luiertje en mutsje

Lengte van de pop: 10,2 cm lang

Prijs: per levering

Afgebeeld ziet u de eerste uitgave van de collectie. Iedere verdere uitgave van de collectie wordt in afstanden van 21 dagen afzonderlijk verstuurd en in rekening gebracht. De collectie kan te allen tijde zonder vermelding van reden worden opgezegd.

€ 49,90 Per uitgave

Verzending & Service: € 8,95

Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie

Productnummer:
03-03080

De leukste cadeaus zitten vaak in de kleinste verpakking. Dat is meer dan waar bij deze schattige baby‘s! Door de meester-poppenkunstenares Sherry Rawn ontworpen, zijn deze betoverende hemelse schepselen slechts 10 cm groot. Helemaal ingestopt in hun gezellige dekentjes zijn de kleine miniatuurwonderen heerlijk om te zien. Laat u in no time om hun piepkleine vingertjes winden!

Ongelooflijke rijkdom aan details op de palm van uw hand
De “Bundel vol liefde”, het eerste exemplaar van de miniatuur-babypoppencollectie, heeft alle eigenschappen, die baby’s zo lief voor ons maken. Zijn stralende oogjes, het kleine wipneusje en de leuke plooitjes zullen u niet meer loslaten. Volledig uitgemodelleerd en met de hand vervaardigd van hoogwaardige kunstenaarssculptuurgieting en handmatig beschilderd, is dit meesterlijke poppetje gemaakt om elk detail levensecht weer te geven. De haartjes en tedere wimpertjes zijn handmatig aangebracht. Gekleed met een piepklein luiertje, een grappige puntmuts en ingestopt in een zacht roze dekentje, om hem geborgen en warm te houden, moet je wel gek worden op dit heerlijke schepseltje.

Miniatuur-babypoppencollectie – exclusief van The Ashton-Drake Galleries!
De 3-delige miniatuur-babypoppencollectie “Hemelse schepselen” van de kunstenares Sherry Rawn verschijnt als exclusieve première bij The Ashton-Drake Galleries. Elke pop is voorzien van een echtheidscertificaat. Verzeker u beter vandaag nog van “Bundel vol liefde” en verheug u op de twee volgende uitgaven van deze betoverende collectie, die u vrijblijvend op zicht krijgt.

Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardig verzamelobject voor veeleisende verzamelaarsters. Iedere pop is een unicaat en kan licht afwijken van de afbeelding.

Misschien vind je dit ook leuk