Christus’ stralende geboorte – kerstgroepverzameling

Kerstgroepverzameling geïnspireerd door de goudsmeedkunst van Peter Carl Fabergé

  • Met de hand vervaardigd
  • Meer dan 100 Swarovski®-kristallen
  • Maakt de indruk van fijn porselein
  • Goud- en zilverkleurige highlights
  • Exclusief bij The Bradford Exchange

Grootte figuren: 12,7 – 19,1 cm

Prijs: per levering

De afbeeldingen bieden een vooruitblik op verdere uitgaven. Iedere verdere uitgave van de collectie wordt in afstanden van 21 dagen afzonderlijk verstuurd en in rekening gebracht. De collectie kan te allen tijde zonder vermelding van reden worden opgezegd.

€ 59,90 Per uitgave

Verzending & Service: € 8,95

Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie
Productnummer:
14-01684

In het jaar 1885 gaf tsaar Alexander III van Rusland de juwelier Peter Carl Fabergé opdracht, om een paasei als cadeau voor zijn vrouw te maken. Het resultaat was een klein wonder van goudsmeedkunst met een weelderig design, uitzonderlijk gedecoreerd en versierd met een groot aantal kostbare edelstenen. Het Fabergé-ei was geboren! Geïnspireerd door dit beroemde sieraad is een unieke kerstgroepverzameling ontstaan, die dezelfde straalkracht bereikt als een echte Fabergé. The Bradford Exchange presenteert u vol trots “Christus’ stralende geboorte”!

Tijdloos elegant – Meesterlijke ambachtelijke kunst
Iedere afzonderlijke figuur van deze kerstgroep-verzameling is met de hand vervaardigd van kunstenaarssculptuurgieting. De weelderige en uitbundig versierde stijl van een Fabergé-ei wordt daarbij perfect gereproduceerd. De krachtige juweelachtige kleuren zijn handmatig in meerdere glazuren op de figuren aangebracht. Daardoor krijgen ze de zijdeachtige glans van echt porselein. Meer dan 100 handmatig aangebrachte Swarovski®-kristallen versieren de figuren. Goud- en zilverkleurige highlights zorgen voor gerichte verdere accenten, zodat iedere figuur in een schitterende glans straalt

Exclusief bij The Bradford Exchange
De kerstgroepverzameling “Christus’ stralende geboorte” verschijnt uitsluitend bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Begin uw unieke verzameling met de start-uitgave “Maria en het kindje Jezus”, versierd met 30 fonkelende Swarovski®-kristallen. Verdere schitterende figuren zullen volgen. Bezorg u zelf en uw dierbaren een waarlijk luisterrijk kerstfeest en bestel “Christus’ stralende geboorte” het beste nog vandaag!

Misschien vind je dit ook leuk