Geliefde dochter – liefdesbrief-medaillon

Medaillon als cadeau voor je geliefde dochter

  • Filigraan vervaardigd van 925-sterling-zilver
  • Bezet met twee echte diamanten
  • Met goudgeplatteerde hartjes
  • Met gravures op de achter- en binnenzijde
  • Exclusief bij The Bradford Exchange

Lengte halsketting: 45,7 cm
Afmetingen van de hanger: 2,5 x 1,3 cm (l x b)

€ 99,90

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 2 termijnen van € 49,95 Met 120-dagen-teruggeef-garantie

Productnummer:
01-03190-001

Een geschreven boodschap, die uit het hart komt!
In ons tijdperk van communicatie via e-mail en Whatsapp heeft de handgeschreven brief een heel bijzondere betekenis. Hij toont, dat de afzender de tijd heeft genomen om zijn gedachten en gevoelens op papier te zetten. Geef uw dochter nu een onvergetelijk cadeau, dat een prachtige uitdrukking is van uw eeuwige gevoelens. Verras haar met een liefdesbrief-medaillon, dat haar altijd zal herinneren aan dat speciale plekje in uw hart – exclusief bij The Bradford Exchange!

Een prachtig liefdescadeau voor uw dochter
Het medaillon is filigraan met de hand vervaardigd van 925-sterling-zilver in de vorm van een brief. Op de voorzijde staan de woorden “Dear Daughter” (“Geliefde dochter”). Een glinsterende diamant dient als postzegel. De achterzijde is verzegeld met een goudgeplatteerd hartje, waarop nog een echte diamant fonkelt. Bij het openen van de brief vindt u de ontroerende boodschap “Ik ben nog nooit zo gezegend geweest als op de dag, dat jij werd geboren. Ik houd van je!” (in het Engels), versierd met nog een kostbaar met goud geplatteerd hartje.

Exclusief bij The Bradford Exchange
De sierhanger verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Het meegezonden echtheidscertifi caat garandeert u de hoge kwaliteit en de authenticiteit van elk exemplaar. Schenk uw dochter een echte liefdesboodschap, die uit het hart komt en bestel beter vandaag nog het liefdesbrief-medaillon “Geliefde dochter”!