De geest van het westen-expres – collectie

Elektrische modelspoorwegverzameling in unieke zilveren editie met de “Indian head”-5-cent-munt

  • Versierd met goud- en turquoisekleurige elementen
  • Lok, kolentender en wagons zijn versierd met een gedetailleerd gemodelleerd reliëfaanzicht van de “Indian head”
  • Edele buffelafbeeldingen en indrukwekkende jachttaferelen decoreren de wagons
  • GRATIS met de “kolentender” in levering 2: 14-delige railset inclusief transformator en snelheidsregelaar ter waarde van  € 60,–
Grootte van de ovale spoorrails 96,5 x 119,3 cm

De afbeeldingen bieden een vooruitblik op verdere uitgaven. Iedere verdere uitgave van de collectie wordt in afstanden van 30 dagen afzonderlijk verstuurd en in rekening gebracht, zolang u dat wenst. De collectie kan te allen tijde zonder vermelding van reden binnen de vermelde garantieperiode worden opgezegd.

Onze 1-HEEL-JAAR-teruggave-garantie biedt volledige veiligheid voor u:
U kunt de onbeschadigde en complete modelspoorbaancollecti-verzameling "Indian head" binnen een heel jaar na ontvangst naar ons terugsturen, als u, wat niet te verwachten valt, niet tevreden mocht zijn. We vergoeden dan omgaand de door u betaalde productprijs.
Prijs per levering

€ 99,90 Per uitgave

Verzending & Service: € 8,95

Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie
Productnummer:
14-01572

De “Indian head”-5-cent-munt geldt als een van de mooiste ooit geslagen munten in de US-geschiedenis. The Bradford Exchange creëert voor de tijd van de Indianen en de reusachtige buffelkuddes met deze buitengewone spoorwegverzameling een blijvende herinnering. De complete trein fonkelt in een zilverkleurige glans en is over de hele lengte versierd met goud- en turquoisekleurige elementen. Lok, kolentender en wagons zijn versierd met een gedetailleerd gemodelleerd reliëfaanzicht van de “Indian head”. Edele buffelafbeeldingen en indrukwekkende jachttaferelen decoreren de wagons.

GRATIS met de levering 2 en 3: 14-delige railset inclusief transformator en snelheidsregelaar ter waarde van € 60,–