De groene hel – Nürburgring-polshorloge

Het jubileumpolshorloge ter gelegenheid van de 50e verjaardag

  • Ieder horloge een unicaat – dankzij de individuele nummering
  • Officieel geautoriseerd
  • Hoogwaardige roestvrijstalen kast
  • Nauwkeurig VD55-kwartsuurwerk
  • In edele verzamelaarsbox incl. echtheidscertificaat

Horlogekast: hoogte 1 cm
Diameter: 4,2 cm (zonder kroon)
Lengte stalen band: 20 cm

€ 199,80

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 49,95 Met 120-DAGEN-teruggeefgarantie
Productnummer:
522-FAN20.01

Ter gelegenheid van het 50e verjaardag van de legendarische regenrace
De regenmassa‘s van 4 augustus 1968 waren het doopwater, waarin het zwaarste racecircuit ter wereld zijn naam kreeg – “Groene hel”. In deze twee woorden wordt de magie, die de Nürburgring uitoefent op elke autosportfan voor altijd vastgelegd. De origineel vormgegeven wijzerplaat toont rondom de letters “NÜRBURGRING”. Als bewijs van de autorisatie is rechts het officiële Nürburgring-logo aangebracht. Dankzij een lichtgevende coating geven de letters en het traject in het donker licht. Onder de motorkap van de roestvrijstalen kast loopt een betrouwbaar VD55-kwartsuurwerk met stopwatchfunctie. De drie chronografen tonen de gemeten tijd in 1/10 seconden, seconden en minuten.

Exclusief bij The Bradford Exchange
Dit horloge verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Draag een stukje autosportlegende aan uw pols. Bestel uw chronograaf “De groene hel” beter nog vandaag!

Het Nürburgring-logo, het Nürburgring-circuit en het Nürburgring Officially Licensed Logo zijn geregistreerde merken van Nürburgring 1927 GmbH & Co. KG © 2019 Nürburgring 1927 GmbH & Co. KG