De grote liefde

  • Ontworpen door stardesigner Alfred Durante
  • Van massief 925 sterling-zilver
  • Bezet met echte topazen – in totaal 1,75 karaat
  • Met twee ingegraveerde namennaar keuze
  • Exclusief bij The Bradford Exchange

Verkrijgbaar in de maten 6–12

Klikt u op deze link om het PDF document te downloaden waar u de passende ringmaat kunt vinden

LET OP: Dit product wordt vervaardigd volgens uw klantenspecificatie en is daarom van omruil uitgesloten.

Max. 10 tekens per naam, inclusief spaties en koppeltekens

Heeft u er a.u.b. begrip voor, dat vanwege de personalisering de levering van uw sieraad in ca 4 weken na binnenkomst van de bestelling kan plaats vinden

€ 129,90

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 3 termijnen van € 43,30

Personalisieerbaar

Maximale aantal karakters: 10

Maximale aantal karakters: 10

Keuze verwijderen
Productnummer:
01-18570-001P

Dit is uw kans om een exclusieve, voor u gepersonaliseerde ring te bezitten, die door een grote internationale designer ontworpen is. En dat voor een niet te overtreffen prijs! De damesring “De grote liefde” is met de hand van massief 925 sterling-zilver vervaardigd en is versierd met fonkelende, werd topazen, in totaal 1,75 karaat! Het design toont afzonderlijke, open harten en nog een hart onder de middelste steen. De binnenkant van de ring is met twee namen naar keuze gepersonaliseerd! Wat een indrukwekkende uitdrukking van uw unieke liefde!

Het design van Alfred Durante “De grote liefde” verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Maak van deze ring een heel persoonlijk geschenk: geef twee namen op, die wij GRATIS voor u in de ring laten ingraveren. Laat zien hoe waardevol deze ene grote liefde voor u is.

Meteen na ontvangst van uw opdracht wordt deze betoverende ring in hele damesmaten van 6–12 speciaal voor u van massief 925 sterling-zilver vervaardigd. De ring wordt geleverd in een klein bijouteriedoosje, samen met een echtheidscertificaat, dat u de kwaliteit en meesterlijke, ambachtelijke kunst van uw exemplaar garandeert. Door het minutieuze handwerk zal de beschikbaarheid beperkt zijn. Aarzel daarom niet en verzeker u van een stralend mooi bewijs van uw liefde! Zo laat u zien, hoeveel uw grote liefde u betekent!

Misschien vind je dit ook leuk