Familie van liefde armband

  • lengte: ca. 17,8 – 20,3 cm
  • met de hand vervaardigd
  • met sterling-zilver geplatteerd
  • gepersonaliseerd voor tot wel 8 familieleden
  • exclusief familiestuk
  • met echtheids-certificaat
  • exclusief bij The Bradford Exchange


Let op: Dit sieraad wordt naar uw klantenspecificatie vervaardigd en is daarom van de 120-dagen teruggeefgarantie uitgesloten.

Heeft u er a.u.b. begrip voor, dat vanwege de personalisering de levering van uw sieraad in ca 4 weken na binnenkomst van de bestelling kan plaats vinden.

€ 119,90

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 2 termijnen van € 59,95

Personalisieerbaar

Maximale aantal karakters: 10

Maximale aantal karakters: 10

Maximale aantal karakters: 10

Maximale aantal karakters: 10

Maximale aantal karakters: 10

Maximale aantal karakters: 10

Maximale aantal karakters: 10

Maximale aantal karakters: 10

Keuze verwijderen

Productnummer:
01-15607-002P

Ze is uniek en heerlijk: uw familie maakt van elke dag een speciaal geschenk en ze vervult uw hart elke dag met mooie herinneringen. Als takken aan een boom gaat ieder zijn weg en is toch vast verbonden met de stam. Deze heel speciale verbinding kunt u nu elke dag opnieuw laten zien en bij u dragen, met de exclusieve, gepersonaliseerde “Familie van liefde armband”.

De exclusief voor u met de hand vervaardigde en kostbaar verzilverde armband heeft acht bladvormige schakels die u met tot wel 8 namen van uw dierbaren kunt laten personaliseren. Bij elke naam hoort een geboortesteen waarvan de kleur correspondeert met de geboortemaand van het desbetreffende familielid. Op die manier krijgt u een exclusief sieraad waarvan geen tweede bestaat. U kunt tot wel 8 namen en geboortemaanden opgeven. Geeft u minder dan 8 geboortemaanden op, dan stralen de desbetreffende geboortestenen fonkelend wit.

Meteen na ontvangst van uw opdracht wordt deze betoverende armband speciaal voor u vervaardigd. Het sieraad wordt geleverd in een kleine geschenkbox, samen met een echtheidscertificaat en een klein kaartje met de liefdevolle spreuk “Our Family grows with Love” (Onze familie groeit met de liefde). Door het minutieuze handwerk is de beschikbaarheid beperkt