Game of Thrones – polshorloge

"Game of Thrones"-Verzamelhorloge

  • Officieel gelicenseerd
  • Roestvrijstalen kast
  • Tandwielontwerp met gouden ion-plating
  • Nauwkeurige quartzuurwerk
  • Met echt leren band

Diameter horlogekast: 3,8 cm

€ 199,80

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 49,95 Met 120-DAGEN-teruggeefgarantie

Productnummer:
01-36971-001

The Bradford Exchange presenteert nu dit unieke GoT verzamelaarshorloge, een waardige herinnering aan een van de beste series uit de tv-geschiedenis!

De wijzerplaat toont prominent de wapenschilden van de vier machtigste adellijke huizen, Lannister, Stark, Baratheon en Targaryen. Het metalen tandwielontwerp in het midden met zijn gouden ion-plating maakt het horloge nog mooier. Gedetailleerde zwaarden dienen als uurindicators. De achterkant van de roestvrijstalen kast is gegraveerd met de IJzeren Troon, waar de wapenschilden van de grote huizen van Westeros omheen zijn verzameld, van de direwolf van de Starks tot de Kraken van de Greyjoys. Het nauwkeurige quartzuurwerk zorgt voor een betrouwbare tijdmeting, terwijl de echt leren band dit indrukwekkende „Game of Thrones“ sieraad perfect afrondt.

 


Official HBO Licensed Product ©2023 Home Box Office, Inc. All Rights Reserved. HBO and related trademarks are the property of Home Box Office, Inc. GAME OF THRONES and all related characters and elements ® & ™ Home Box Office, Inc. (s23)