Gianna viert Kerstmis – babypop

Levensechte verzamelpop van kunstenares Waltraud Hanl

  • Met de hand gemaakt en ingekleurd
  • Van RealTouch®-vinyl
  • Het fijne haar is met de hand geworteld
  • Levensecht gewicht
  • Op maat gemaakte outfit 

Afmeting: 43,2 cm
Afmeting ornament: 12,7 x 8,3 cm (B x H)

€ 149,85

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 3 termijnen van € 49,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie
Productnummer:
03-03282-001

De kleine “Gianna” is met de hand gemaakt van RealTouch®-vinyl, dat een realistische imitatie is van de tere babyhuid. De artistiek ontworpen gelaatstrekken zijn met de hand ingekleurd en elk klein plastic detail is realistisch weergegeven. Het zachte stoffen lijfje heeft een levensecht gewicht en ligt comfortabel in je armen. Het fijne haar is met de hand geworteld. Haar hoofd en ledematen zijn beweegbaar zodat je “Gianna” naar wens kunt poseren en de perfecte kerstfoto kunt maken.

“Gianna” draagt een luxe rood satijnen jurkje met rood kant op het juk en de mouwen en kanten randjes aan de rokzomen. De oversized strik op haar jurk is vastgemaakt met een fonkelende zilveren edelsteenrand, terwijl haar haren op hun plaats worden gehouden door een bijpassende rode hoofdband. Rode satijnen schoenen en een witte panty maken de elegante outfit compleet. En natuurlijk mag haar mooie zilverkleurige kerstdecoratie met edelstenen, metalen band en ruimte voor haar eigen foto niet ontbreken. Het accessoire kan door “Gianna” worden vastgehouden of aan de boom worden gehangen.

 

Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardig verzamelaarsobject voor enthousiaste verzamelaars. Elke pop is een unicum en kan in geringe mate afwijken van de afbeelding.