Het is theetijd – babypop

Verzamelaarspop van de kunstenares Ping Lau

  • Met de hand vervaardigd
  • Van RealTouch®-vinyl
  • Met Hold That Pose!®-technologie
  • Op maat gemaakte kleertjes
  • Inclusief GRATIS porseleinen theeserviesje

Lengte van de pop: 35,6 cm (uitgestrekt)

€ 249,90

Verzending & Service: € 14,90

Verkrijgbaar in 5 termijnen van € 49,98 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie

Productnummer:
03-03223-001

Elke zon dag is het th eet ijd!
Het is zondag, de zon schijnt, de vogels fl ui- ten vrolijk en de kleine Hannah heeft haar mooiste jurkje aangetrokken. Want vandaag komen oma en opa op bezoek en Hannah heeft ze uitgenodigd voor een theekransje in de tuin. En natuurlijk gebruikt Hannah haar favoriete theeserviesje dat ze van oma cadeau heeft gekregen. De internationaal gerenommeerde kunstenares Ping Lau heeft exclusief voor The Ashton-Drake Galleries dit schitterende portret gecreëerd van een klein meisje, dat ook u wil uitnodigen voor een gezellige theepicknick!

Levensechte details
Het hoofdje, de armpjes en beentjes van de schattige “Hannah” zijn met de hand vervaar- digd van het unieke RealTouch®-vinyl. Dit materiaal bootst op unieke wijze de zachte kinderhuid na. Elk fijn detail, van haar stralend blauwe ogen, haar lieve uitstraling tot haar engelachtige gezichtje is meesterlijk met de hand beschilderd. De tedere blonde haartjes zijn met de hand ingebracht en dankzij onze unieke Hold That Pose!®-technologie kunnen de armpjes en beentjes van de kleine in elke gewenste positie gefixeerd worden.

Op maat gemaakte kleertjes
“Hannah” draagt een zondags jurkje in vintage-stijl met een heerlijke bloemenprint, een reusachtige roze satijnen strik aan de taille en Franse kantboordjes aan de mouwtjes en de zoom. Het op maat gemaakte ensemble wordt perfect afgemaakt door het hoofdbandje met een enorme bloem van chiffon-stof, witte sokjes met kanten randje en witte Mary-Jane-schoentjes. En natuurlijk ontvangt u de verzamelaarspop met een GRATIS-theeserviesje bestaande uit twee kopjes en een theepotje, voorzien van een leuk bloemenmotief en een picknickdekentje met gingham print.


Exclusief bij The Ashton-Drake Galleries
De verzamelaarspop verschijnt exclusief bij The Ashton-Drake Galleries, een dochter van The Bradford Exchange, en is niet in de handel verkrijgbaar. Het meegezonden echtheidscertificaat garandeert de hoge kwaliteit en de authenticiteit van uw exemplaar. Drink binnenkort een kopje thee met kleine Hannah en bestel beter vandaag nog de ver- zamelaarspop “Het is theetijd”!
Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardig verzamelaarsobject voor enthousiaste verzamelaars. Elke pop is een unicum en kan in geringe mate afwijken van de afbeelding.

Misschien vind je dit ook leuk