Het is zo leuk, om slecht te zijn – Disney ornament-collectie

Schoen-hangers met de beroemde Disney-booswichten

  • Officieel geautoriseerd door Disney
  • Volledig uitgesneden figuren
  • Kunstzinnig gevormd en met de hand beschilderd
  • Versierd met sierstenen en glitter
  • Exklusiv bei The Bradford Exchange

Grootte: ca. 8,2 cm hoog

Onze 1-HEEL-JAAR-teruggave-garantie biedt volledige veiligheid voor u:
U kunt de onbeschadigde en complete verzameling "Het is zo leuk, om slecht te zijn" binnen een heel jaar na ontvangst naar ons terugsturen, als u, wat niet te verwachten valt, niet tevreden mocht zijn. We vergoeden dan omgaand de door u betaalde productprijs.

Prijs: per levering

Afgebeeld ziet u de eerste uitgave van de collectie. Iedere verdere uitgave van de collectie wordt in afstanden van 21 dagen afzonderlijk verstuurd en in rekening gebracht. De collectie kan te allen tijde zonder vermelding van reden worden opgezegd.

€ 59,90 Per uitgave

Verzending & Service: € 8,95

Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie

Productnummer:
01-28526

Geef uw huisdecoratie een vleugje duivelse vreugde, want deze unieke ornament-collectie eert de meest beroemde vrouwelijke filmschurken van de rijke Disney-geschiedenis!

Volledig uitgesneden schoen-hangers met de magie van Disney
Uit de allerfijnste sculptuurgieting en met de hand beschilderd presenteert elke schoensculptuur op de punt of op de gesp de meest beroemde Disney-booswichten en is gedecoreerd met de authentieke en geautoriseerde kunst van Disney. Zo worden de schoenhangers een glinsterend-glanzend podium voor de magische enscenering van de heerlijk boze karakters van Disney.
Hang deze kleine meesterwerkjes aan uw kerstboom of presenteer ze aan takjes in een vaas of aan de wand, om er het hele jaar van te genieten! U zult elke keer weer iets nieuws ontdekken. Handel snel en bestel nog vandaag de ornament-collectie “Het is zo leuk, om slecht te zijn”.

Set nummer 1 bestaat uit:
Malafide – donkere fee. Oorspronkelijk in de Disney-film Doornroosje van 1959 te zien, wordt Malafide in een designmotief getoond, dat een weerspiegeling is van haar beroemde hoofdbedekking met horens.
De boze koningin en haar spiegel. De boze koningin uit de Disney-film Sneeuwwitje uit 1937 is een van de topschurken uit de filmgeschiedenis. Hier zit ze naast haar toverspiegel.

Set 2:
• Ursula, de zeeheks” en
• Cruella en haar mode

Misschien vind je dit ook leuk