Ik bescherm je – diamanthanger

Diamanthanger met wolvenmotief

  • Bezet met een echte diamant
  • Edele goud- en zilverplattering
  • Geëmailleerd wolfje en fijne gravure
  • Pavé van 16 glinsterende kristallen
  • Fijne gravure op de achterzijde

Hoogte van de hanger: 3,2 cm
Lengte van de ketting: 43,5 cm

€ 99,90

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 2 termijnen van € 49,95 Met 120-DAGEN-teruggeef-garantie
Productnummer:
522-SAN73.01

Fascinatie wolfsjong
Hoog boven aan de hemel staat de halve maan en werpt zijn zilverglinsterende licht op het landschap eronder. Daar wacht een wolfsjong tot zijn roedel terugkomt van de jacht. Met zijn grote ogen wekt hij onmiddellijk het beschermende instinct in ons op en we zouden zijn heerlijke grijze vacht willen aaien. Draag nu een uniek sieraad dat niet alleen uw fascinatie voor wolven uitdrukt, maar ook uw liefde voor schattige pups op bijzondere wijze accentueert.

Filigraan vervaardigd sieraad
De hanger is vervaardigd als filigrane ambachtelijke kunst en toont een schattig wolfsjong, dat op een halve maan rust en met zijn grote glanzende ogen in de nacht spiedt. Het wolfsjong is vervaardigd van glanzend email. Op de halve maan glanst een pavé van 16 glinsterende kristallen. Terwijl de hanger een kostbare goudplattering heeft, is het halssnoer edel gecoat met zilver. Op het verbindingsoogje schittert een echte diamant. Het geheel wordt afgerond door de fraaie gravure “I Will Always Protect You!” (“Ik zal je altijd beschermen”) op de achterzijde van de hanger.

Exclusief bij The Bradford Exchange
De sierhanger verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. U ontvangt uw sieraad in een fluwelen buideltje inclusief een prachtige presentbox. Het meegezonden echtheidscertificaat garandeert de hoge kwaliteit en de authenticiteit van elk exemplaar. Geef uzelf of een dierbare persoon een schitterend cadeau en bestel de wolvenhanger “Ik bescherm je” beter nog vandaag!

YG21-006.01

Misschien vind je dit ook leuk