Ik wens je liefde en geluk – diamanthanger

Diamanthanger met geluksolifant

  • Bezet met een echte diamant
  • Edele goud- en zilverplattering
  • Geluksolifant met fijn inschrift
  • Met 18 fonkelende Svenka™-kristallen
  • Exclusief bij The Bradford Exchange

Hoogte hanger met oogje: 3,2 cm
Lengte halsketting: 43,5 cm

€ 89,90

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 2 termijnen van € 44,95 Met 120-DAGEN-teruggeef-garantie

Productnummer:
522-SAN74.01

Met het geluk van de olifant
De olifant, in India als Ganesha, godin van de wijsheid en het succes vereerd, behoort wereldwijd tot de lievelingsdieren van de mens. Men zegt, dat olifanten met opgeheven slurf de cadeau-ontvanger geluk en succes in het leven brengen. Draag nu een uniek sieraad, waarmee u uw geluk altijd bij u draagt!

Filigraan vervaardigd sieraad
De hanger is filigraan vormgegeven in de vorm van een halve maan en daarop zit een schitterend versierde en zilvergeplatteerde olifant met opgeheven slurf – klaar om u geluk te schenken. Op de halve maan glanst een pavé van 18 fonkelende Svenka™-kristallen. De edele 24-karaats goud- en zilverplattering zorgt voor nog meer opwindende glans. Op het verbindingsoogje van de hanger is handmatig een echte diamant aangebracht. De achterzijde draagt het inschrift “Veel geluk” in het Duits, Engels, Frans en Italiaans en daarnaast twee klavertjes vier. De halsketting is eveneens kostbaar met zilver geplatteerd en in de lengte verstelbaar.

Exclusief bij The Bradford Exchange
De sierhanger verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Het meegezonden echtheidscertifi caat garandeert de hoge kwaliteit en de authenticiteit van elk exemplaar. Laat het geluk uw begeleider op alle wegen zijn en draag een edel en gelukbrengend sieraad. Geef uzelf of een dierbare een schitterend cadeau en bestel de diamanthanger “Ik wens je geluk” beter nog vandaag!




YG21-002.01