Liefelijk engeltje Jennifer – Babypuppe

Babypop van de kunstenaar Linda Murray

  • Met de hand vervaardigd van zacht RealTouch®-vinyl
  • Zorgvuldig met de hand beschilderd
  • Met aanrakingsactivering
  • Levensechte gewicht
  • Met de hand ingebracht haar
€ 179,80

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 44,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie
Productnummer:
03-02661-001

Het levensechte poppenwonder Jennifer!
Rustig en stil ligt het tedere engeltje voor u. Laat uw hand zachtjes over het hoofdje glijden en vervolgens naar de kleine borst. Nu voelt u het kleine hartje krachtig kloppen en hoort u het ritme van haar ademhaling. Wat een heerlijk gevoel! Met haar nieuwste creatie presenteert de gerenommeerde kunstenares Linda Murray ons opnieuw een poppenmeesterwerk van groot vakmanschap. Laat de kleine “Jennifer” u betoveren en ervaar een bijzondere verzamelaarspop!

Betoverend mooi – levensechte verschijning
De pop is met de hand vervaardigd van het unieke RealTouch®-vinyl. Dit materiaal reproduceert perfect het kleine wipneusje en de schattige kleine vingertjes en teentjes. Elk fijn detail van het gezicht is zorgvuldig met de hand beschilderd. De fijne, donkere babykrulletjes zijn handmatig ingebracht. Neem de kleine “Jennifer” in uw armen en voel haar levensechte gewicht. De wit-roze driedelige outfit, bestaande uit een broekje, een hemdje en een mutsje, is versierd met een schitterende hartapplicatie en een strikje. “Jennifer” kijkt u met zoveel liefde in haar oogjes aan, dat er vanaf het eerste moment een heel bijzondere band met u bestaat!

Met aanrakingsactivering
Dankzij de unieke aanrakingsactivering voelt u de hartslag van het heerlijke poppenengeltje, zodra u uw hand zachtjes op “Jennifers” borst legt. Dan hoort u ook, hoe de kleine ritmisch “ademhaalt” – fascinerend levensecht.

Exclusief bij The Ashton-Drake Galleries
Deze verzamelaarspop verschijnt exclusief bij The Ashton-Drake Galleries en is niet in de handel verkrijgbaar. Een echtheids-certificaat garandeert u de hoge kwaliteit en de authenticiteit. Laat u betoveren door de charme en de levensechte uitstraling van dit liefelijke poppenengeltje. Bestel uw exclusieve verzamelaarspop “Liefelijk engeltje Jennifer” beter nog vandaag!

Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardig verzamelaarsobject voor enthousiaste verzamelaars. Elke pop is een unicum en kan in geringe mate afwijken van de afbeelding.

Misschien vind je dit ook leuk