Jezus van Nazareth – muntstaaf-collectie

Muntstaaf-collectie te ere van Jezus van Nazareth

  • Vervaardigd van 999 fijngoud
  • Officieel betaalmiddel – nominale waarde 2 dollar (NZD)
  • Full colour christelijk motieven
  • Bij de eerste levering ontvangt u de GRATIS muntcassette
  • In op maat gemaakte transparante muntcapsules

Afmetingen: 30 x 42 mm (b x h)
Afmetingen cassette: 21,5 x 32,3 x 3,5 cm (B x H x T)

Prijs geldt uitsluitend voor de eerste editie!
Elke verdere editie kost dan € 49,90.

Afgebeeld ziet u een eerste indruk van de premières. Iedere verdere editie van de 10-delige collectie wordt in afstanden van 21 dagen afzonderlijk verstuurd en in rekening gebracht. De collectie kan te allen tijde zonder vermelding worden opgezegd.


€ 19,90 Eerste uitgave

Verzending & Service: € 4,95

Met 14-DAGEN-teruggeef-garantie

Productnummer:
422-MVG03

Jezus werd geboren in Nazareth rond het jaar 4 voor onze tijdrekening. Door zijn prediking en wonderen zagen de Romeinen hem als een bedreiging en Pontius Pilatus veroordeelde Jezus tot de kruisdood. Door zijn opstanding overwon hij niet alleen voor zichzelf de overmacht van de dood, maar verloste hij plaatsvervangend alle mensen van de overmacht van de dood.

The Bradford Exchange presenteert u nu deze unieke muntstaaf-collectie van het allerfijnste 999 fijngoud, waarmee u het leven van Jezus Christus op een unieke manier kunt eren! Elke muntstaaf toont op de voorzijde een belangrijke metgezel of een bijbelse plaats uit het leven van Jezus als een full colour portret. Op de achterzijde staat altijd het land van uitgifte met het jaar van verschijnen en een portret van de Queen. De staven zijn vervaardigd van het allerbeste 999 fijngoud en worden geleverd in een op maat gemaakte transparante muntcapsule waarin ze als een kunstwerk worden gepresenteerd. Een inspirerende collectie voor elke gelovige christen en dankzij het 24-karaats goudgehalte een echte investering voor toekomstige generaties.

Exclusief bij The Bradford Exchange
De collectie verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Bij elke uitgave ontvangt u een echtheidscertificaat, dat de hoge kwaliteit en de authenticiteit garandeert. De collectie kan te allen tijde zonder vermelding van reden worden opgezegd. Zorg met uw muntstaaf-collectie “Jezus van Nazareth” voor gouden momenten en reserveer uitgave 1 “Jezus’ geboorte” beter nog vandaag!