John Wayne – medaillecollectie

Exclusieve medaillecollectie met kostbare goudplattering

 • Officieel gelicentieerd
 • Voorzien van een kostbare goudplattering
 • Hoogste kwaliteitsstandaard: “proof ”
 • GRATIS edele cassette
 • Gelimiteerde oplage

Doorsnede: 38,6 mm


Afgebeeld ziet u een eerste indruk van de premières. Iedere verdere editie van de collectie wordt in afstanden van 21 dagen afzonderlijk verstuurd en in rekening gebracht. De collectie kan te allen tijde zonder vermelding van reden binnen de vermelde garantieperiode worden opgezegd.

Prijs geldt alleen voor de eerste uitgave!
Elke verdere uitgave kost dan € 49,90!

€ 29,95 Eerste uitgave

Verzending & Service: € 4,95

Met 14-DAGEN-teruggeefgarantie
Productnummer:
17-01426

Elke afzonderlijke herinneringsmedaille is in de hoogste kwaliteitsstandaard, “proof ”, geslagen en voorzien van een kostbare goudplattering. Op de voorzijden van de medailles staan full-color motieven van John Wayne in zijn meest iconische westernrollen, die nog worden versterkt door de verhoogde afbeeldingen van twee Colts. De achterzijden van de medailles, die met een autogram- replica en John Waynes geboorte- en overlijdensjaar gesierd zijn, herinneren trots aan een sheriffbadge. Bij uw kostbare collectie ontvangt u GRATIS een edele cassette – perfect geschikt om uw medailles te presenteren en veilig te bewaren!

JOHN WAYNE, , DUKE and THE DUKE are the exclusive trademarks of, and the John Wayne name, image, likeness and voice and all other related indicia are the intellectual property of, John Wayne Enterprises, LLC. (C) 2020. All rights reserved. www.JohnWayne.com

Misschien vind je dit ook leuk
 1. Wonderland express kerstboom
  Wonderland express kerstboom
  € 199,80 Eerste uitgave
 2. Krijgersgeest
  Krijgersgeest
  € 69,90 Eerste uitgave