Jouw hart is bij mij – hanger

Gepersonaliseerde hanger met een geboortesteentje

  • Handmatig vervaardigd van 925-sterling-zilver
  • Dynamisch 2-in-1-design
  • Met een naam naar uw keuze gegraveerd
  • Met een door u gekozen geboortesteentje
  • Exclusief bij The Bradford Exchange

Grootte hanger: 2,5 cm
Lengte ketting: 45,7 cm

Levertijd: ca. 4 weken

*ATTENTIE: Dit product wordt vervaardigd aan de hand van uw klantspecificatie en kan daarom niet worden geruild! Naamsvermelding is niet verplicht (slechts tot 10 letters per naam incl. spaties en leestekens personaliseerbaar) – langere namen worden niet volledig uitgeschreven.

€ 129,90

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 3 termijnen van € 43,30 Van omruilen uitgesloten

Personalisieerbaar

Maximale aantal karakters: 10

Keuze verwijderen
Productnummer:
01-30895-001P

Met sommige mensen hebben we zo’n nauwe band, dat we ze altijd in ons hart dragen – of het nu partners, kinderen, kleinkinderen of vrienden zijn! Toon een dierbare nu, dat u altijd bij hem of haar bent – met dit bijzondere sieraad, gepersonaliseerd met de door u gewenste naam en het daarbij passende geboortesteentje!

Kunstzinnig handmatig vervaardigd van 925-sterling-zilver, biedt deze sierhanger een dynamisch 2-in-1-design. Een kristallen hart in de kleur van een door u gekozen geboortesteentje siert de ene zijde van de hanger. Het wordt omlijst door een open hart, waarop een naam naar uw keuze wordt gegraveerd. Als u het hart omdraait, wordt de andere zijde zichtbaar: drie kleine hartjes, met de boodschap “Vandaag, Morgen, Altijd”. De sierhanger verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Draag een heerlijk symbool van uw verbondenheid en bestel “Jouw hart is bij mij” beter nog vandaag!