Kapellen van het Geloof – kerksculpturencollectie

Collectie verlichte kerksculpturen

  • Handgemaakt van gegoten beeldhouwwerk
  • rijkelijk met de hand gekleurd
  • Geïnspireerd door de motieven van Thomas Kinkade
  • Met geïntegreerde verlichting
  • Houtkleurige basis met gouden titelplaatje

Afmetingen: 17,7 x 10,1 x 8,9 cm (B x H x T)


Pris: per uitgave

De afbeeldingen bieden een vooruitblik op verdere uitgaven. Iedere verdere uitgave van de collectie wordt in afstanden van 21 dagen afzonderlijk verstuurd en in rekening gebracht, zolang u dat wenst. De collectie kan te allen tijde zonder vermelding van reden worden opgezegd.


€ 79,90 Per uitgave

Verzending & Service: € 9,95

Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie

Productnummer:
14-02203

Met hun klassieke architectuur in traditionele stijl hebben kerken kunstenaars en gelovigen eeuwenlang geïnspireerd. Deze gewijde bouwwerken, geïnspireerd door eeuwenoude Europese bouwstijlen, zijn gebouwd van hout of gehouwen steen en hebben hoge torens die tot in de hemel lijken te reiken. En het zijn deze stille plekken van contemplatie die de gelovigen samenbrengen in eenheid en vrede.

Nu nodigen onze ambachtslieden u uit om te genieten van deze pittoreske kerkjes zoals geïnterpreteerd door het beroemde schilderij van Thomas Kinkade, de “Schilder van het Licht™“. Wij presenteren de collectie verlichte kerk sculpturen “Kapellen van Geloof ”, alleen verkrijgbaar bij The Bradford Exchange.

Handgeschilderd en warm lichtgevende sculpturen met levendige kunst en klassieke stijl
Elk van de meesterlijk vervaardigde sculpturen uit de collectie “Kapellen van het Geloof ” vangt de eerbiedige schoonheid van deze traditionele kerken. Omringd door pittoreske bergdorpjes en rustige rivierlandschappen omhult de aanwezigheid van de Heer elk sereen gebedshuis en onthult het lichtgevende visioen van de prachtige schilderijen van Thomas Kinkade. Deskundig vakmanschap brengt elk beeld tot leven – van de herfstkleuren van een pittoreske bergkapel tot de maanverlichte reflecties van een avonddevotie. Elke scène komt uit de schilderachtige achtergrond tevoorschijn in volledig dimensionaal detail. De kerksculpturen stralen een warm licht uit dat de achtergrond met het kunstwerk van Thomas Kinkade en een gegraveerde op geloof gebaseerde boodschap prachtig verlicht. En elke editie staat op een sokkel met houtlook en een glanzend goudkleurig titelplaatje.

Exclusief bij The Bradford Exchange
De collectie is niet in de handel verkrijgbaar. Begin je collectie met de sculptuur “Believe”. De volgende uitgaven worden met tussenpozen van 21 dagen verzonden. De collectie kan op elk moment zonder opgaaf van redenen worden geannuleerd. Bestel vandaag nog de eerste uit gave “Believe” van de collectie “Chapels of Faith”.
©2022 Thomas Kinkade