Kattentijger – Sieradenhanger met ketting

Kostbaar verguld Juwelen hanger gemaakt van sterling zilver

  • Met kattenportret door Jürgen Scholz
  • Handgemaakt van sterling zilver
  • Verguld met kostbaar goud
  • Het portret is omgeven door een pavé van fonkelende SVENKA® kristallen
  • Fijne gravure met pootafdrukken op de achterkant

Groottehanger: 3,2 cm 
Lengte ketting: 45,7 cm

€ 129,90

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 3 termijnen van € 43,30 Met 120-DAGEN-teruggeefgarantie

Productnummer:
578-SAN15.01
An aanhankelijk, knuffelig en altijd aan je zijde. Je geliefde kat is een trouwe metgezel. Je hoeft alleen maar naar haar schattige gezichtje te kijken en je hart stroomt over van liefde. Met dit betoverende sieraad voor kattenliefhebbers heb je je trouwe metgezel altijd dicht bij je hart!

Kostbare vergulde juwelenhanger van sterling zilver
De hanger en halsketting zijn handgemaakt van sterling zilver en verguld met kostbaar goud. Het lieve kattenportret in het midden van de hanger geeft de nieuwsgierige en vriendelijke persoonlijkheid van een kat perfect weer, dankzij het grote kunstenaarschap van Jürgen Scholz. Een pavé van fonkelende SVENKA® kristallen omringt het portret. Op de achterkant van de hanger staan twee kleine kattenpootafdrukken en de woorden “Cats leave paw prints on our hearts” (Katten laten pootafdrukken achter in onze harten) gegraveerd.

Exclusief bij The Bradford Exchange
Deze kostbare juwelenhanger is exclusief bij The Bradford Exchange en niet verkrijgbaar in winkels. Het bijgevoegde echtheidscertificaat garandeert de kwaliteit en echtheid van dit kostbare sieraad. Je ontvangt je hanger in een fluwelen juwelenzakje inclusief een prestigieuze geschenkdoos. Geef jezelf of een geliefde een bijzondere kattenhanger cadeau. Bestel “Kattentijger” vandaag nog!