Koning van de bergen – Adlerskulptur

Sculptuur met acht filigraan gemodelleerde adelaars

  • Met de hand vervaardigd van fijne sculptuurgieting
  • Gedetailleerd met de hand beschilderd in natuurlijke kleuren
  • Wereldwijd gelimiteerd
  • Handmatig genummerd met echtheidscertificaat
  • Uitsluitend verkrijgbaar bij The Bradford Exchange

Hoogte: ca. 30 cm

€ 99,90

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 2 termijnen van € 49,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie
Productnummer:
01-28321-001

Het exclusieve sculptuurmeesterwerk
De adelaar trekt majestueus zijn wijde ronden en be- waakt het landschap onder zich vanaf duizelingwek- kende hoogte. De wind wordt frisser, als de koning van de luchten voorbij ruist. Zijn enorme wieken teke- nen de weg richting bergen, door de eindeloze hemel.

Waarschijnlijk heeft u de adelaar nog nooit in zo’n indrukwekkend natuurlijke weergave gezien. Geniet van zijn majestueuze ver- schijning vanuit verschillende gezichtshoeken – met deze unieke en stijlvolle sculptuur. Bij het vis vangen in een snelstromende bergbeek, zwevend boven een ruisende waterval of als beschermer van zijn eieren: In vijf adembene- mende taferelen ontvoert deze sculptuur u naar het rijk van de koning van de bergen.

Door de meer dan 33 cm grote van de allerfijnste sculptuurgieting met de hand vervaardigde en gedetailleerd handmatig beschilderde voorstelling be- leeft u een absoluut realistisch meesterwerk. Zelfs het water ziet eruit, alsof het zich razend naar het dal stort. En omdat het echt handwerk is, zijn er geen twee sculpturen gelijk.

Met de hand genummerd en wereldwijd gelimiteerd
Deze sculptuur wordt vervaardigd in een kleine, wereldwijd gelimiteerde oplage en exclusief in de artistieke traditie van Rhodes Studios. Het meegeleverde echtheidscertificaat garandeert deze authenticiteit en geeft u de zekerheid, een met de hand vervaardigd unicaat te bezitten. Reserveer het meesterwerk “Koning van de bergen” beter nog vandaag!

Misschien vind je dit ook leuk