Lieve dochter – sierhanger

Gepersonaliseerd sierad voor uw dochter

  • Met echte kristallen
  • Met een echte diamant in het midden
  • Met de hand vervaardigd van 925-sterling-zilver
  • Geïndividualiseerd met de geboortemaand
  • Inclusief gedichtkaartje

Grootte van de hanger: ca. 2,2 cm hoog
Lengte van de ketting: ca. 45,7 cm

Heeft u er a.u.b. begrip voor, dat vanwege de personalisering de levering van uw sieraad in ca 4 weken na binnenkomst van de bestelling kan plaats vinden.

€ 89,90

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 2 termijnen van € 44,95 Kan niet omgeruild worden

Maximale aantal karakters: 10

Productnummer:
01-30023-001P

Schitterend design en groot vakmanschap
De hanger is ontworpen in een oneindigheidsdesign, zodat de bovenste oneindigheidsboog de vorm van een hart heeft en de onderste boog een massief hart draagt. Hanger en halsketting zijn met de hand vervaardigd van 925-sterling-zilver. U kunt het zilveren hart GRATIS laten graveren met een naam naar keuze. Onder de naam fonkelt een echte diamant, terwijl het oneindigheidssymbool met glinsterende, echte kristallen in de kleur van de geboortemaand van uw dochter is bezet. Op de achterzijde staat de inscriptie: “I Love You Forever” (“Ik houd voor altijd van je”). U ontvangt het sieraad in een edele cadeaubox inclusief een gedichtkaartje (in het Engels), dat geïndividualiseerd is met de geboortemaand van uw dochter. Het meegestuurde echtheidscertificaat garandeert een hoge kwaliteit en authenticiteit.

De hanger verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. U kunt het sieraad ook kopen in een versie voor uw dochter. Aarzel niet en bestel het unieke bewijs van uw liefde “Lieve kleindochter” beter nog vandaag!

Misschien vind je dit ook leuk