Mijn dochter, mijn hart, mijn liefde – diamanthanger

Een cadeau voor uw levenslicht – uw dochter!

  • Met de hand vervaardigd
  • Van sterling-zilver
  • Bezet met drie echte diamanten
  • Filigrane juwelierskunst
  • GRATIS-gedichtkaartje en edele cadeaubox

Grootte van de hanger: 1,7 x 1,9 cm (B x H)
Lengte van de ketting: 45,7 cm

€ 99,90

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 2 termijnen van € 49,95 Met 120-dagen-teruggeef-garantie

Productnummer:
01-12297-001

Tussen moeders en dochters bestaat een heel bijzondere band. En ook u voelt die band, want sinds uw liefste schat voor het eerst op uw borst lag, is uw leven waarlijk gezegend. Ze vervult uw hart met zoveel liefde, geluk en hoop. Toon uw dochter nu met een uniek sieraad, hoe nauw de band tussen u is.

Ambachtelijke topkunst – drie fonkelende diamanten
De hanger is in filigrane handarbeid gemodelleerd in de vorm van een open hart. De vervaardiging in edel sterling-zilver zorgt voor een bijzondere glans. In het midden van het hart zijn met de hand drie echte diamanten aangebracht, die in het licht van de zon opwindend fonkelen. Op de achterzijde staat de ontroerende gravure “Mijn dochter, mijn hart, mijn liefde” (in het Engels). U ontvangt uw kostbare sieraad in een edele cadeaubox, die perfect geschikt is om iemand te verrassen. De box bevat ook een GRATIS-gedichtkaartje, met ontroerende en liefdevolle woorden over de band met uw dochter.

Exclusief bij The Bradford Exchange
De hanger verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Het meegestuurde echtheidscertificaat garandeert de hoge kwaliteit en de authenticiteit. Geef uw dochter een uniek geschenk van liefde en bestel beter vandaag nog de diamanthanger “Mijn dochter, mijn hart, mijn liefde”!