Mijn kleine propje Linda – babypop

Een exclusieve pasgeborene-pop

  • Met de hand vervaardigd
  • Van het allerbeste RealTouch®-vinyl
  • Met de hand aangebrachte haar
  • Met een wollige kleine pyjama en bijpassende mutsje
  • Incl. echtheidscertificaat

Originele grootte: 43 cm

€ 179,80

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 44,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie

Productnummer:
03-02599-001

De meeste baby’s hebben troetelnaampjes, die precies bij het kind passen. Haar moeder noemde deze kleine schat vanaf de eerste dag “Mijn kleine propje Linda”, omdat het zo’n kleine puk was. De wollige kleine pyjama met het vrolijke walvisje op de borst en het bijpassende mutsje met het gestippelde strikje werden exclusief voor deze babypop gecreëerd en ronden de heerlijke verschijning van deze kunstenaarspop af!

“Mijn kleine propje Linda” van de kunstenares Violet Parker zal u zeker in verrukking brengen: Het lieve gezichtje en armpjes en beentjes van deze schat werden vervaardigd van het unieke RealTouch®- vinyl, dat de babyhuid ongelooflijk levensecht imiteert. Het haar werd plukje voor plukje met de hand aangebracht net als de heerlijke wimpertjes en de stralende oogjes van deze heerlijke baby schijnen vol leven te zijn.

Deze exclusieve kunstenaarspop wordt u toegezonden samen met een echtheidscertificaat en de unieke 1-heel-jaar-teruggave-garantie. Reserveer daarom beter nog vandaag “Mijn kleine propje Linda”!

Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardig verzamelaars object voor enthousiaste verzamelaars. Elke pop is een unicum en kan in geringe mate afwijken van de afbeelding.

Misschien vind je dit ook leuk