Mooie Svenja – babypop

Exklusive Babypuppe mit flexiblen Posen

  • Ontworpen door de kunstenares Mayra Garza
  • Van zacht RealTouch®-vinyl
  • Gedetailleerd met de hand beschilderd
  • Met Hold that Pose™-technologie
  • Op maat gemaakte kleertjes

Grootte: ca. 56 cm

€ 199,80

Verzending & Service: € 14,90

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 49,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie

Productnummer:
03-02752-001

Normaal is de kleine “Svenja” een echte wervelwind. Ze is voortdurend in beweging en op zoek naar nieuwe avonturen, die ze kan vullen met haar fantasie. Maar voor vandaag heeft haar mama een fotograaf besteld, die familiefoto’s moet maken. Gefascineerd door de instructies van de fotograaf wordt de charmante “Svenja” een klein supermodel: een paar stapjes en een kittige blik naar de camera ... Klik! ...met gekruiste beentjes op een stoeltje zitten, de handjes op schoot ... Klik! ... een close- up van haar naar opzij gebogen krullenbol... Klik! Elke opname van haar wordt een perfecte foto! Geïnspireerd door deze foto’s heeft de bekroonde kunstenares Mayra Garza exclusief voor de Ashton-Drake Galleries een poppenengel gecreëerd, die u zal betoveren met haar levensechtheid en uitstraling. Het vermogen, om elke houding te behouden, die u haar geeft, maakt haar het perfecte fotomodel.

Hoogwaardige verzamelaarspop
“Svenja” is met de hand vervaardigd van zacht RealTouch®-vinyl, dat de tere kinderhuid zo levensecht imiteert. De fijne penseelstreek van de handmatig aangebrachte beschildering brengt het schattige gezichtje schitterend tot leven. De wangetjes hebben een levendige rode glans, de huid is licht gebruind door de zon en de filigrane kleine wenkbrauwen ronden het geheel af. “Svenja” draagt een roze jurkje met grijze stippen en daarover een grijs jasje afgezet met kant. Het paar Mary-Jane-schoenen is de perfecte finishing touch voor de op maat gemaakte outfit. Dankzij de unieke Hold that Pose™-technologie kunt u de schat met de gouden krulletjes in de door u gewenste houding brengen. En als u iets nieuws wilt uitproberen, houdt “Svenja” iedere pose, die u haar geeft!

Exclusief bij The Ashton-Drake Galleries
De hoogwaardige verzamelaarspop verschijnt exclusief bij The Ashton-Drake Galleries, een dochter van The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Geniet van een levensechte poppenengel, waarmee u de mooiste fotomotieven kunt reproduceren. Aarzel niet en bestel uw “Mooie Svenja” beter nog vandaag!

Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardig verzamelaars object voor enthousiaste verzamelaars. Elke pop is een unicum en kan in geringe mate afwijken van de afbeelding.