Niklas, een baby om verliefd op te worden – babypop

Babypop van de poppenkunstenares Ping Lau

  • Met de hand beschilderde
  • Met levensechte details
  • Met de hand vervaardigd van RealTouch®vinyl
  • Anatomisch correct gemodelleerd
  • Met schattige kleertjes en GRATIS babydekentje

Grootte: 45,7 cm
Maat deken: 50,8 x 50,8 cm (B x L)

€ 169,80

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 42,45 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie
Productnummer:
03-02647-002

“Houd me vast en bescherm me, want ik hoor bij jou”
Weet u nog, hoe het was, toen u uw lieve schat voor het eerst in uw armen had? Teer en breekbaar lag hij tegen uw borst, uw armen zacht ondersteunend om zijn kleine lichaampje geslagen – het wonder van het leven. En vanaf het eerste moment wist u, dat u altijd van uw zoontje zou houden. De meesterpoppenkunstenares Ping Lau is beroemd vanwege haar vermogen, om opwindende poppenportretten te creëren. Nu heeft ze, exclusief voor The Ashton-Drake Galleries, een onweerstaanbaar babyjongetje ontworpen, waarmee u de intensieve eerste aanraking steeds weer opnieuw kunt beleven.

Levensecht en anatomisch correct tot in het kleinste detail
Deze unieke poppenschat is schitterend met de hand vervaardigd. De huid is vervaardigd van ons levensechte RealTouch®-vinyl. Dit materiaal is uitstekend geschikt, om zachte babyhuid levensecht weer te geven. Van de handmatig ingebrachte zachte haartjes, de kleine vingertjes en voetjes tot de stevige beentjes is “Niklas” van top tot teen levensecht uitgevoerd en detailgetrouw beschilderd. Als u zijn luier opent, zult u zien, dat “Niklas” zelfs anatomisch correct gemodelleerd is. Vanaf het moment, dat de kleine “Niklas” voor u ligt, zult u betoverd zijn, want hij laat u het wonder van het leven weer opnieuw beleven.

Met betoverende kleertjes en GRATIS babydekentje
“Niklas” wordt u toegezonden in een hemelsblauw T-shirt met een teddybeerapplicatie. Hij draagt een daarbij passend mutsje, een paar sokjes en een luier. En omdat hij nog een kleine baby is, heeft hij een zacht babydekentje nodig, waar hij lekker onder kan liggen. Het gestippelde babydekentje wordt natuurlijk GRATIS voor u meegezonden! Een exclusieve poppendroom Dit unieke poppenkunstwerk verschijnt exclusief bij The Ashton-Drake Galleries, een merk van The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Een echtheidscertifi caat bewijst de authenticiteit van uw exemplaar. Verzeker u beter vandaag nog van “Niklas, een baby om verliefd op te worden”!

Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardig verzamelaars object voor enthousiaste verzamelaars. Elke pop is een unicum en kan in geringe mate afwijken van de afbeelding.