Op Gods wegen – armband

Koperen stretcharmband met roségoudplattering

  • Met de hand vervaardigd van topkwaliteit koper
  • Met edele plattering van roségoud
  • Met zilver geplatteerde voetsporen
  • Met fonkelende sierstenen
  • Inclusief fluwelen buideltje en sieraaddoosje

Doorsnede van de armband: ca. 6 cm
Omvang van de armband: ca. 19 cm

€ 119,90

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 2 termijnen van € 59,95 Met 120-DAGEN-teruggeefgarantie
Productnummer:
01-24817-001

Ons geloof in God geeft ons kracht en hoop
Het kan echter voorkomen, dat ons geloof op de proef wordt gesteld en er twijfels opkomen. Dan helpt het, om ons eraan te herinneren, dat we geen misstappen kunnen maken, zolang we Gods wegen volgen – want Zijn wegen zijn onfeilbaar. Als we ons niet van Zijn wegen laten afbrengen, leiden we een gezegend leven.

Deze unieke stretcharmband is met de hand vervaardigd van topkwaliteit koper en aansluitend geplatteerd met glanzend roségoud. Op de afzonderlijke schakels zijn afwisselend voetsporen en fonkelende sierstenen aangebracht. De voetsporen zijn met zilver geplatteerd en symboliseren de weg van God, die we steeds moeten volgen. In een fijn fluwelen buideltje en een edele presentatiebox is deze armband ook een schitterend cadeau voor een dierbare persoon.

Exclusief bij The Bradford Exchange
De stretcharmband verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Het meegestuurde echtheidscertificaat garandeert u de hoge kwaliteit en authenticiteit van het sieraad. Schenk uzelf of een dierbare persoon een schitterende herinnering aan de kracht van het eigen geloof en bestel “Op Gods wegen” beter nog vandaag!