Robijnharten – diamantring

Gepersonaliseerde diamantring met vier echte diamanten

  • Met de hand vervaardigd van 925-sterling-zilver
  • Versierd met vier echte diamanten
  • Met twee kunstrobijnen als symbool van uw liefde
  • GRATIS met twee namen naar uw keuze gegraveerd
  • Inclusief edele cadeaubox en echtheidscertificaat
Levertijd: ca. 4 weken

Grootte: 6–12

€ 89,90

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 2 termijnen van € 44,95 Dit product wordt vervaardigd volgens uw klantenspecificatie en is daarom van omruil uitgesloten.

Personalisieerbaar

Klikt u op deze link om dit PDF document de ringmaat te downloaden.

Maximale aantal karakters: 10

Maximale aantal karakters: 10

Keuze verwijderen

Productnummer:
01-28004-001P

TWEE HARTEN – ÉÉN LIEFDE
Als u uw ware liefde vindt, is het een gevoel, alsof uw gelukkige hart één wordt met dat van uw zielsverwant. Deze edele ring is een prachtige mogelijkheid, om dit onvergelijkelijke gevoel ook zichtbaar naar buiten te brengen. Met de hand vervaardigd van 925-sterling-zilver is de ring uitgevoerd in een filigraan ornamentpatroon. In het midden bevinden zich twee ingezette kunstrobijnen, terwijl naast de twee harten vier echte diamanten schitteren. Aan de binnenzijde van de ring kunt u twee namen naar uw keuze GRATIS door ons laten graveren. Een veelzeggende uitdrukking van uw oneindige liefde!

Exclusief bij The Bradford Exchange
De ring verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. U ontvangt dit unieke sieraad in een edele presentatiebox en inclusief een echtheidscertificaat, dat u de hoge kwaliteit en authenticiteit garandeert – ideaal ook als cadeau. Aarzel dus niet en vul het hart van uw onsterfelijke liefde met pure gelukzaligheid. Reserveer uw exemplaar van “Robijnharten” beter nog vandaag!