Ronja Rozenengel – babypop

Babypop van de kunstenares Marissa May

  • Van zacht RealTouch®-vinyl
  • Handmatig ingebracht haar
  • Een artistieke manuele beschildering
  • Levensechte gewicht
  • Inclusief schattig rompertje, bloemendekentje en fopspeen

Lengte van de pop: 48,3 cm (uitgestrekt)

€ 159,90

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 3 termijnen van € 53,30 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie

Productnummer:
03-02924-001

Levensecht poppenwonder van Marissa May
Zacht zuigend aan haar fopspeen en gehuld in een warmend rozendekentje, is de kleine “Ronja” overgegaan naar het dromenland. Met de oogjes stevig gesloten sluimert deze kleine schat in uw armen. De gerenommeerde poppenkunstenares Marissa May heeft dit prachtige poppenportret exclusief ontworpen voor The Ashton-Drake Galleries. Verheug u op een poppenengel, die uw verzamelaarshart sneller zal laten kloppen.

Zorgvuldige handmatige verwerking maakt deze kunstenaarspop zo ongeloofl ijk levensecht
De armpjes, de beentjes en het hoofdje van de kleine “Ronja” zijn met de hand vervaardigd van ons unieke RealTouch®-vinyl, dat de tedere babyhuid zo verbazingwekkend levensecht nabootst. De liefdevol handmatig aangebrachte beschildering tot in het kleinste detail brengt deze poppenschat definitief op fascinerende wijze tot leven. Neem de kleine engel in uw armen en voel het levensechte gewicht van het stoffen lichaampje. De haartjes zijn zorgvuldig handmatig ingebracht. Het roze rompertje, het fijne haarband- je en het dekentje met rozenmotief maken van uw “Ronja” werkelijk een uniek “rozenengeltje”.

Exclusief bij The Bradford Exchange
Deze buitengewone verzamelaarspop verschijnt exclusief bij The Ashton- Drake Galleries, een dochter van The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Het meegestuurde echtheidscertifi caat garandeert de hoge kwaliteit en authenticiteit. Verheug u op een onweerstaanbare engel, die zo schattig is, dat uw hart zal smelten! Bestel uw verzamelaarspop “Ronja Rozenengel” beter nog vandaag!

Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardige kunstenaarspop voor volwassen verzamelaarsters. Iedere pop is een unicaat en kan iets afwijken van de afbeelding

Misschien vind je dit ook leuk