Schaduwspel – panorama-schilderij

Spectaculaire panorama-schilderij van Al Agnew

  • Hoogwaardige kunstdruk
  • Met aluminiumlijst
  • Wereldwijd gelimiteerd – slechts 99 productiedagen
  • Handmatig genummerd echtheidscertificaat
  • Met ophangmogelijkheid

Speciale afmetingen: 80 x 34 cm

€ 199,80

Verzending & Service: € 12,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 49,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie
Productnummer:
203-FOR13.01

Uniek wolvenpanorama in gelimiteerde oplage!
Een machtige alfawolf leidt zijn roedel door het besneeuwde winterbos. De roedel lijkt prooi te hebben geroken en heeft de achtervolging ingezet door het berkenbos. De achter hen laag staande avondzon tekent fascinerende schaduwspelen in de glinsterende sneeuw.

Nieuw en uniek
Exclusief voor The Bradford Exchange schiep de internationaal gerenommeerde natuurkunstenaar Al Agnew het fascinerende in breedformaat uitgevoerde panorama-schilderij “Schaduwspel”. Dit extra brede formaat biedt de kunstenaar de mogelijkheid, om de schoonheid van de wolf op indrukwekkende wijze tot uitdrukking te brengen. Iedere fi jne nuance van de vachtkleur komt hier overgroot en bijna al plastisch tot zijn recht. Het gedetailleerd weergegeven boslandschap maakt nog eens duidelijk, hoe fantastisch de wolf is aangepast aan zijn natuurlijke omgeving en er schijnbaar mee versmolten lijkt.

Een eerbetoon aan de trotse wolf – Exclusief bij The Bradford Exchange
De unieke beeldcompositie tegen een zijdemat glanzende aluminiumlijst zal een blikvanger in uw woning zijn. De oplage is streng gelimiteerd. Benut deze kans en verzeker u beter vandaag nog van uw exemplaar van het panoramaschilderij “Schaduwspel”!

©2020 Agnew®. Al Agnew is a registered trademark of the Al Agnew Collection Trust