Schattige shih tzu – hanger

Sierhanger voor hondenvrienden

  • Met de hand beschilderd
  • In kleurrijk email
  • Rijk met zilver geplattee
  • Rode kers van fonkelend glas
  • Achterzijde met fijne gravure

Hoogte van de hanger: 2,5 cm
Lengte van de ketting: 45,7 cm

€ 79,90

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 2 termijnen van € 39,95 Met 120-DAGEN-teruggeef-garantie
Productnummer:
01-35678-001

Deze schattige kleine puppy’s zijn zo leuk, dat je daarvoor het lekkerste gebak zou laten staan. Nu kunt u genieten van een uniek sieraad, dat u er elke dag aan herinnert hoe schattig uw geliefde hond is.

We presenteren de hanger “Schattige shih tzu”, een edele siercreatie, die exclusief verkrijgbaar is bij The Bradford Exchange. De met sterlingzilver geplatteerde halsketting toont een schattige shih tzu, die eerst met de pootjes uit de met suikersnippers bestrooide cupcake springt. De als plastisch reliëf vormgegeven kleine pup is beslist net zo schattig als uw harige vriend.

Exclusief bij The Bradford Exchange
Deze met de hand geëmailleerde halsketting geeft op betoverende wijze de persoonlijkheid weer van uw speelse lievelingshond. Op de kop van de hond prijkt een fonkelende rode glazen kers, compleet met steeltje. De achterzijde toont een fijne gravure met een hartverwarmende boodschap. Met deze ontroerende liefdesbekentenis draagt u uw puppy altijd heel dicht bij uw hart. Geef uzelf of een andere hondenvriend een heerlijk cadeau! Draag uw lieveling altijd bij u en bestel uw hanger “Schattige shih tzu” beter nog vandaag!