Spiegeltje, spiegeltje aan de wand – Disney-wandklok

Disney-koekoeksklok met Sneeuwwitje-motief

  • Officieel door Disney geautoriseerd
  • Met de hand gemodelleerd en beschilderd
  • Van kunstenaarssculptuurgieting
  • Met licht- en muziekeffecten op elk heel uur!
  • De oplage is gelimiteerd tot slechts 295 productiedagen

Afmetingen: 42 x 44,5 cm (incl. Slinger)

Heeft 1 “AA”-batterij en 3 “AAA”- batterijtjes nodig (niet meegeleverd)
Geluidseffecten kunnen worden uitgeschakeld

€ 199,80

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 49,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie

Productnummer:
01-27660-001

Een betoverend sprookje als unieke wandklok
Gebaseerd op Grimms sprookje, bracht Walt Disney met “Sneeuwwitje en de zeven dwergen” in 1937 de eerste avondvullende tekenfilm in de bioscopen. Begeleid nu Sneeuwwitje naar het huis van de dwergen en ga met Giechel en de groep naar beneden de edelsteenmijn in. Verheug u op een officieel door Disney geautoriseerde wandklok, waarmee u deze filmklassieker tot nieuw leven brengt!

Met vele liefderijke details
De klok is met de hand vervaardigd van kunstenaarssculptuurgieting en op artistieke wijze manueel beschilderd. Sneeuwwitje en Stoetel staan voor het huisje, terwijl de boze koningin in de gestalte van de oude heks met de vergiftigde appel lokt op de achtergrond. Een niveau eronder zitten Giegel, Dommel, Bloosje en Niezel op hun lorries en zijn op weg naar hun mijn. Doc en Grumpie rijden op de als pikhouweel vormgegeven klokgewichten. De slinger is ontworpen als een magische spiegel met het officiële filmlogo en de tekst “The Fairest one of all...” (“De mooiste van het hele land...”).

Incklusief licht-, bewegings- en geluidseffecte
Elk heel uur hoort u Sneeuwwitjes stem, terwijl in de vensters van het huisje en in de mijn het licht aangaat. De vier dwergen op de lorries maken daarbij een vrolijke rit door hun mijn.

Exklusief bij The Bradford Exchange
De wandklok verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Een echtheidscertificaat garandeert u de hoge kwaliteit en de authenticiteit. De oplage is gelimiteerd tot slechts 295 productiedagen. Vul uw woning met de magie van een populaire Disney-klassieker en bestel uw wandklok “Spiegeltje, spiegeltje aan de wand” beter nog vandaag!

©Disney