Thomas Kinkades modelspoorweg

Elektrische modelspoorweg met de werken van de beroemde “Schilder van het licht™”

  • Functionerende schijnwerper
  • Verlichting van de wagons
  • GRATIS 14-delige railset inclusief transformator ter waarde van € 60,–!
  • Exclusief bij The Bradford Exchange

Lengte van de locomotief: ca. 16 cm
Locomotief met tender: ca. 30 cm

Iedere verdere uitgave van de collectie wordt in afstanden van 21 dagen afzonderlijk verstuurd en in rekening gebracht.
De collectie kan te allen tijde zonder vermelding van reden worden opgezegd.

Onze modelspoorbanen zijn uitsluitend voor volwassenen verzamelaars. Het handelt zich hier om kleine modellen die origineel en op schaal gemaakte gelicentieerde verzamelproducten.

Prijs: per levering

€ 99,90 Per uitgave

Verzending & Service: € 9,95

Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie
Productnummer:
14-07959

De eerste en enige elektrische modelspoorweg met de kunst van Thomas Kinkade!

Verheug u op een fascinerende première: de eerste en enige elektrische modelspoorweg met de populaire schilderingen van de beroemde “Schilder van het licht™”! De wagons zijn aan beide zijden schitterend gedecoreerd met Thomas Kinkades hartverwarmend nostalgische winterscènes. Lint- en hulstvignetten vormen verdere feestelijke accenten voor de vormgeving, die zich onderscheidt door zijn rijkdom aan authentieke details. Vooral de functionerende schijnwerper op de 2-6-0 stoomlocomotief en de verlichting van de wagons zorgen voor een betoverende wintersfeer!

De trein begint met stoomlocomotief en kolentender. Samen met de eerste beide wagons krijgt u gratis een 16-delig railovaal met een totale lengte van ca. 360 cm. Met de 3e wagon wordt ook de 220-volt-transformator geleverd, die de locomotief aandrijft en de verlichting van de wagons van stroom voorziet. Met de tweede en derde levering krijgt u GRATIS een 14-delige railset inclusief transformator ter waarde van ca. € 60,–!

Laat deze eenmalige gelegenheid niet voorbijgaan: Reserveer liever nog vandaag uw plaatsbewijs voor de kerstvakantie met “Thomas Kinkades modelspoorweg”!

Misschien vind je dit ook leuk