Thomas Kinkades modelspoorweg

Elektrische modelspoorweg met de werken van de beroemde “Schilder van het licht™”

  • Functionerende schijnwerper
  • Verlichting van de wagons
  • GRATIS 14-delige railset inclusief transformator ter waarde van € 60,–!
  • Exclusief bij The Bradford Exchange

Lengte van de locomotief: ca. 16 cm
Locomotief met tender: ca. 30 cm

Samen met de eerste beide wagons krijgt u gratis een 16-delig railovaal met een totale lengte van ca. 360 cm. Met de 3e wagon wordt ook de 220-volt-transformator geleverd, die de locomotief aandrijft en de verlichting van de wagons van stroom voorziet.

Iedere verdere uitgave van de collectie wordt in afstanden van 3-4 weken afzonderlijk verstuurd en in rekening gebracht.
De collectie kan te allen tijde zonder vermelding van reden worden opgezegd.

Prijs per levering

€ 99,90

Verzending & Service: € 9,95

Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie
Productnummer:
14-07959

De eerste en enige elektrische modelspoorweg met de kunst van Thomas Kinkade!

Verheug u op een fascinerende première: de eerste en enige elektrische modelspoorweg met de populaire schilderingen van de beroemde “Schilder van het licht™”! De wagons zijn aan beide zijden schitterend gedecoreerd met Thomas Kinkades hartverwarmend nostalgische winterscènes. Lint- en hulstvignetten vormen verdere feestelijke accenten voor de vormgeving, die zich onderscheidt door zijn rijkdom aan authentieke details. Vooral de functionerende schijnwerper op de 2-6-0 stoomlocomotief en de verlichting van de wagons zorgen voor een betoverende wintersfeer! De trein begint met stoomlocomotief en kolentender. Met de tweede en derde levering krijgt u GRATIS een 14-delige railset inclusief transformator ter waarde van ca. € 60,–!

Laat deze eenmalige gelegenheid niet voorbijgaan: Reserveer liever nog vandaag uw plaatsbewijs voor de kerstvakantie met “Thomas Kinkades modelspoorweg”!

Misschien vind je dit ook leuk