Thomas Kinkades slede-klokjes – kerstsieraad-collectie

Kerstsieraad-collectie met motieven van Thomas Kinkade

  • Met de kunst van Thomas Kinkade
  • Van sculptuurgieting
  • Met de hand vervaardigd
  • Gedetailleerd handmatig beschilderd
  • Klokjes van metaal, die luiden

Hoogte: ca. 7,6 cmPrijs: per levering

Afgebeeld ziet u de eerste uitgave van de collectie. Iedere verdere uitgave van de collectie wordt in afstanden van 21 dagen afzonderlijk verstuurd en in rekening gebracht. De collectie kan te allen tijde zonder vermelding van reden worden opgezegd.

€ 59,90 Per uitgave

Verzending & Service: € 8,95

Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie

Productnummer:
03-00430

Als we dromen over kerstmis, denken we aan de eerste sneeuw op kerstmorgen, het rinkelen van de slede-klokjes in de frisse winterlucht en een huis, vervuld van het warme licht van de liefde. Geniet nu van Thomas Kinkades sfeervolle kunstwerken met een schitterende slede-klokjes-collectie voor uw kerstboom!

De collectie wordt u toegezonden in leveringen van drie slede-klokjes. Op elk “besneeuwd” klokje is een Thomas-Kinkade-kersttafereel weergegeven, met de hand vervaardigd van sculptuurgieting en tot in de details handmatig beschilderd. De klokjes zijn van metaal en luiden, als u ze schudt. Er is telkens een ander kerstmotief van Thomas Kinkade origineelgetrouw en in kleur op de bellen aangebracht. Dankzij het kleine goudkleurige koordje kunt u de slede-klokjes direct ophangen.

Thomas Kinkades slede-klokjes verschijnen exclusief bij The Bradford Exchange en zijn niet in de handel verkrijgbaar. De collectie kan te allen tijde zonder vermelding van reden worden opgezegd. Sier uw feest met een echte Thomas-Kinkade-kerstsfeer en start beter vandaag nog met de collectie “Thomas Kinkades slede-klokjes”!

© Thomas Kinkade, The Thomas Kinkade Company, Morgan Hill, CA., all rights reserved.