Unsere Disney-Helden – handtas

Handtas met veel onvergetelijke Disney-favorieten

  • Officieel geautoriseerd door Disney
  • Kleurige aquarelprint
  • Van zadelbruin kunstleer
  • Incl. Tinker-Bell-amuletje
  • Hoge kwaliteit, veel ruimte

Afmetingen: 36,8 cm x 25,4 cm (b x h zonder handgrepen)
Inclusief afneembare en verstelbare draagriem (152,4 cm)

Materiaal: 90 % polyurethaan, 5 % polyester, 5 % metaal

€ 129,90

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 3 termijnen van € 43,30 Met 90-DAGEN-teruggeef-garantie
Productnummer:
01-33077-001

Draag de magische charme van een unieke Disney-handtas
Wie herinnert zich niet de “gemeenschappelijk” beleefde avonturen met Mickey en zijn vrienden? Wie heeft er niet in spanning gezeten met Mowgli, Simba en Bambi? Deze en nog veel meer Disney-figuren waren de helden van onze kinderjaren en jeugd! Nu hoeft u nooit meer onderweg te zijn zonder uw trouwe vrienden van vroeger.

Met veel onvergetelijke Disney-favorieten
Deze klassieke handtas is een elegant accessoire voor de modebewuste vrouw en een must voor elke echte Disney-fan. De van zadelbruin kunstleer vervaardigde tas is voorzien van een kleurige aquarelprint en toont kunstwerken van tientallen populaire Disney-figuren. Zo verzamelen zich op de voor- en achterzijde Mickey, Minnie, Donald Duck, Winnie de Poeh en zijn vrienden en de onvergetelijke Disney- prinsessen Ariël, Belle, Assepoester en Sneeuwwitje. De tas heeft in totaal vijf buitenvakken, waarvan twee aan de zijkanten. Het ruime binnengedeelte biedt nog eens drie vakken – een ritsvak en twee steekvakken. Dankzij de vele ritsvakken kunt u uw spullen veilig en netjes bewaren. Een Tinker-Bell-amuletje bungelt aan een van de handgrepen en rondt de look perfect af!

Exclusief bij The Bradford Exchange
Dit modeaccessoire verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Een echtheidscertifi caat garandeert u de hoge kwaliteit en de authenticiteit. Bestel de Disney- handtas “Onze Disney-helden” beter nog vandaag!

©Disney

Misschien vind je dit ook leuk