Wenskind Selina – babypop

Levensecht kunstenaarspop  een schat om verliefd op te worden!

  • Van de kunstenares Linda Murray
  • Met de hand vervaardigd van RealTouch®-vinyl
  • Zacht, met de hand ingebracht haar
  • Ruikt naar vers babypoeder
  • Incl. outfit en magnetische fopspeen

Grootte: 40,6 cm hoog

€ 179,80

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 4 termijnen van € 44,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie

Productnummer:
03-03010-001

Een heerlijk geschenk van de hemel
Zo lang hebben haar ouders op de kleine Selina gewacht en toen zij in haar liefdevolle bruine oogjes keken, wisten zij, dat hun droom eindelijk in vervulling was gegaan.

De gerenommeerde poppenkunstenares Linda Murray heeft met “Selina” de visie van een echt wenskind gerealiseerd. Haar hoofdje, armpjes en beentjes zijn gemodelleerd van het ongelooflijk levensechte RealTouch®-vinyl. Haar expressieve gezichtje met de bruine ogen, het schattige wipneusje en de fijne handjes en voetjes zijn tot in de details met de hand beschilderd. De krulletjes zijn handmatig ingebracht en “Selina” ruikt heerlijk naar vers babypoeder. Dankzij het zachte stoffen lijfje voelt “Selina” niet alleen vrijwel levensecht aan, maar kan ze ook steeds weer in nieuwe houdingen worden gebracht. Het roze rompertje met bijpassend mutsje, de stoffen luier, de frottee sokjes en de magnetische fopspeen ronden het geheel perfect af!

De verzamelaarspop verschijnt exclusief bij The Ashton-Drake Galleries en is niet in de handel verkrijgbaar. Verheug u op een uniek poppenportret en bestel uw “Wenskind Selina” beter nog vandaag!

Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardig verzamelaars object voor enthousiaste verzamelaars. Elke pop is een unicum en kan in geringe mate afwijken van de afbeelding.