Wervelende wintermagie – LED-kaarsencollectie

LED kaarsencollectie met sneeuwvlokprojectie

  • Zangvogelmotief door Jürgen Scholz
  • Driedimensionaal gemodelleerde en handbeschilderde voetstukken
  • Vlamloze verlichting dankzij LED-lampjes
  • Innovatieve sneeuwvlokprojectie
  • Inclusief 24-uurstimer

Afmeting van de kaarsen: 16,5 cm hoog
Diameter van de kaarsen: 11,5 cm

Iedere kaars heeft 3 “AA”-batterijtjes nodig (niet meegeleverd)Prijs: per levering

Elke uitgave van de collectie wordt afzonderlijk verzonden en gefactureerd met tussenpozen van 21 dagen, zolang je wilt. De collectie kan op elk moment zonder opgaaf van redenen worden geannuleerd.

€ 79,90 Per uitgave

Verzending & Service: € 8,95

Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie

Productnummer:
422-JIN09

Combineer de vogelmotieven van Jürgen Scholz met authentiek kaarslicht en magische sneeuwval
Een van de grootste geneugten van de winter is het zien van onze lokale zangvogels, die met hun kleurrijke verenkleed vrolijke kleurspatten creëren tussen de zacht vallende sneeuwvlokken. Nu kunt u genieten van´prachtige vogelmotieven en vrolijke wervelingen van vlokken als een romantisch lichtspel in uw huis - met deze unieke collectie kaarsen van The Bradford Exchange!

Realistisch kaarslicht en sneeuwmagie
Elke kaars in deze collectie heeft een betoverend zangvogelmotief van de bekende Dresdense kunstenaar Jürgen Scholz op het oppervlak. Eenmaal ingeschakeld imiteren de tien LED‘s perfect het flikkeren van een echte kaarsvlam en geven ze de natuurportretten een natuurlijke gloed. Maar dat is nog niet alles. Met de innovatieve, ingebouwde sneeuwvlokkenprojector zul je zeker de ogen van je kinderen en kleinkinderen versteld doen staan. Elke kaars tovert een prachtig sneeuwvlokkenpatroon op de dichtstbijzijnde muur, waardoor je de indruk krijgt van een romantische sneeuwval. Dankzij de praktische en eenvoudig te gebruiken timer gaan de kaarsen elke avond op hetzelfde tijdstip aan en uit!

Kunstig gemodelleerde en handgeschilderde basis
Elke kaars breidt zich onder het vogelmotief uit tot een driedimensionaal, glinsterend sneeuwlandschap dat kunstig met de hand is gekleurd. De houten voet en een gouden titelplaatje maken het ontwerp van deze unieke winterdecoratie compleet.

Exclusief bij The Bradford Exchange
De collectie verschijnt in een beperkte oplage van slechts 120 productiedagen exclusief bij The Bradford Exchange en is niet verkrijgbaar in winkels. Bij elke levering ontvang je ook een certi caat van echtheid, dat de hoge kwaliteit en authenticiteit van elke kaars garandeert. Tover een feestelijke wintersfeer in je huis en bestel de „Vogels in wintermagie“ LED kaarsencollectie vandaag nog!