Ariane & Wuffels – babypop met pluchen hond

Met de hand vervaardigd kunstenaarspop in verzamelaarskwaliteit

  • Van RealTouch®-vinyl
  • Met de hand beschilderd
  • Levensecht gewicht
  • Op maat gemaakte kleertjes
  • Met GRATIS pluchen hond

Hoogte: 43 cm

€ 149,85

Verzending & Service: € 9,95

Verkrijgbaar in 3 termijnen van € 49,95 Met 1-HEEL-JAAR-teruggeef-garantie

Productnummer:
03-02986-002

Een verrukkelijke schat – in iedere pose!
De kleine “Ariane” is heel kunstzinnig met de hand vervaardigd. Haar hoofdje, armpjes en beentjes zijn gemodelleerd van het ongeloofl ijk levensechte RealTouch®-vinyl. Haar expressieve gezichtje met de hazelnootbruine ogen, het schattige wipneusje en de fijne handjes en voetjes zijn tot in de details met de hand beschilderd. De tere haartjes zijn handmatig ingebracht en “Ariane” ruikt heerlijk naar vers babypoeder. Dankzij het zachte stoffen lijfje voelt “Ariane” niet alleen levensecht aan, maar kan ze ook steeds weer in nieuwe houdingen worden gezet. Of “Ariane” nu speelt of een dutje doet, haar beste vriend, de zachte pluchen hond “Wuffels” is altijd aan haar zijde – natuurlijk wordt “Wuffels” GRATIS meegezonden! Het roze gebreide rompertje met bijpassend mutsje en sokjes en een magnetische fopspeen ronden het geheel perfect af!

De verzamelaarspop verschijnt exclusief bij The Ashton-Drake Galleries, een dochter van The Bradford Exchange, en is niet in de handel verkrijgbaar. Verheug u op een uniek poppenportret en bestel “Ariane & Wuffels” beter nog vandaag!

Deze pop is geen speelgoed, maar een hoogwaardig verzamelaars object voor enthousiaste verzamelaars. Elke pop is een unicum en kan in geringe mate afwijken van de afbeelding.