Betoverend elfendorp – tuindecoratie

Tuindecoratie van Thomas Kinkade

  • Naar de kunst van Thomas Kinkade
  • Met de hand vervaardigd van kunstenaars sculptuurgietwerk
  • Met de hand met UV-bestendige kleuren gekleurd
  • Incl. een GRATIS elfenbeeldje bij elke levering
  • Exclusief bij The Bradford Exchange

Grootte huisjes: 12,7 x 8,9 cm (B x H)
Grootte elfjes: 6,4 cm hoog

Iedere uitgave van de collectie wordt in afstanden van 21 dagen afzonderlijk verstuurd en in rekening gebracht. De collectie kan te allen tijde zonder vermelding van reden binnen de vermelde garantieperiode worden opgezegd.

Onze 1-HEEL-JAAR-teruggave-garantie biedt volledige veiligheid voor u:
U kunt de onbeschadigde en complete verzameling "Betoverend elfendorp" binnen een heel jaar na ontvangst naar ons terugsturen, als u, wat niet te verwachten valt, niet tevreden mocht zijn. We vergoeden dan omgaand de door u betaalde productprijs.

Prijs: per levering

€ 89,90 Per uitgave

Verzending & Service: € 8,95

Met 1-HEEL-JAAR-teruggeefgarantie

Productnummer:
14-01825

Elk van de fantasierijke en romantische huisjes is met de hand vervaardigd van kunstenaars sculptuurgietwerk. Daarbij zien de huisjes van deze collectie eruit, alsof ze uit een schilderij van Thomas Kinkade zijn ontsprongen en alsof ze met het landschap van een magische elfennederzetting versmolten zijn. Bij elke levering ontvangt u GRATIS een elfenbeeldje en de overeenkomstige accessoires, zoals een paviljoen of een vogeldrinkplaats. Elk afzonderlijk element is detailrijk met de hand met UV-bestendige kleuren gekleurd en verzegeld. Zodoende kunt u ook uw tuin decoreren, zonder angst te hoeven hebben voor verwering.

Misschien vind je dit ook leuk