Bij de Waterlelievijver – polshorloge

Polshorloge met kunstenaarsmotief van Jürgen Scholz

  • Goudgeplatteerde roestvrijstalen kast
  • Echt leren band
  • Fijn inschrift op de achterzijde
  • Betrouwbaar kwartsuurwerk
  • Tot slechts 4.999 exemplaren wereldwijd gelimiteerd

Diameter horlogekast: 3,2 cm
Lengte leren band: 17-22,5 cm

€ 139,80

Verzending & Service: € 8,95

Verkrijgbaar in 3 termijnen van € 46,60 Met 120-DAGEN-teruggeefgarantie
Productnummer:
526-FAN35.01

Toon uw liefde voor uw huisdier, waar u ook heengaat...
Het is nu eenmaal zo - kleine katjes zijn ontzettend lief, altijd klaar voor “kattenkwaad” en ze vormen de populairste verzamelaarsmotieven op de hele wereld. En vooral als ze uit het atelier van Jürgen Scholz komen. Zijn naam is een garantie voor natuurgetrouwe kattenportretten met dat karakteristieke scheutje “Scholz-humor”. In de wereldwijde kring van verzamelaars en kattenvrienden staan zijn vrolijke werken hoog in aanzien, want hij en zijn katten zijn gewoon onmiskenbaar. Toon uw liefde voor uw huisdier, waar u ook heengaat met een speels en stijlvol polshorloge.

Een uitzonderlijk polshorloge met kunstenaarsmotief
Van de vrolijk stralende katjes van Jürgen Scholz kunt u nu genieten op dit verrukkelijke kunstenaarspolshorloge. De vier schattige katjes, die nieuwsgierig naar de vissen in een waterlelievijver kijken, worden omlijst door een crèmekleurige rand met gouden markeringen. De roestvrijstalen kast is kostbaar met goud geplatteerd. Op de achterzijde van de kast staat het fijne inschrift “Katten laten sporen van hun pootjes achter op onze harten” (in het Engels). Een kwartsuurwerk zorgt voor de nodige precisie. De band van echt leer rondt het edele geheel perfect af.

Exclusief bij The Bradford Exchange
Het polshorloge verschijnt exclusief bij The Bradford Exchange en is niet in de handel verkrijgbaar. Wereldwijd worden slechts 4999 exemplaren vervaardigd. Handel daarom snel en bestel het kunstenaarspolshorloge “Bij de waterlelievijver” beter nog vandaag!